Tygy
Pokladník
Ahoj všem. Zkusil jsem zatím opravdu jen zkusil vzít statickou kabinu od Dejva z roku 2003 pro řadu 460. Ta byla kdysi dostupná. Animace byla jen v rychloměru a v manometrech. Nikdy jsem kabiny nedělal, ale protože řada 460 je moje oblíbená a dnes už vzpomínka na mládí a taky zaměstnání v depu, tak se snad jednou mohu podělit o pokus animace za starých fotek. Je to zatím beta verze určená pro OpenRails CZ/SK od verze 1.7 nahoru. Některé prvky jsou původní, některé jsem "zkonfiskoval" z jiných, některé jsem sám udělal. Ještě mi něco chybí a spoustu věcí neumím, hledám a študuju a zkouším, ale jestli mi někdo pomůže dát to dohromady hlavně zápisy do cvf, tak by to mohlo dojít ke spokojenosti některých dalších nadšenců.
Co více sdělit? Díky ostatním "okradeným" animátorům, které jsem tak trochu "Ojánošíkoval", ale pokud se to podaří, dám kabinu do placu, viz screen. Popis rozsahu animovaných prvků je vpravo dole.
Přijímám i kritiku, ale lepší je spíše podpora.

Co více sdělit? Díky ostatním "okradeným" animátorům, které jsem tak trochu "Ojánošíkoval", ale pokud se to podaří, dám kabinu do placu, viz screen. Popis rozsahu animovaných prvků je vpravo dole.
Přijímám i kritiku, ale lepší je spíše podpora.