Navážu na Dana: mám k dispozici několik vyobrazení (PDF) ovládacích panelů různých elektrických mašin, v níž jsou označeny a jednoduše popsány základní ovládací prvky vč. vychytávek "topení" a "vytápění kabiny", vč. klávesových zkratek a někde i jednoduché návody k ovládání mirelu atd.. Značení je provedeno tak, že v posloupnosti naznačuje, jak mašinu zapnout, event. vypnout (rozjet - zastavit). K těmto snímkům jsem přišel v předchozích, loňských či předloňských verzích - mám kabiny řad 130, 131, ČD 36x a ŽSSK 16x. V tištěné podobě navíc RJ 162, Vectron (PDF formát je díky havárii disku pryč). Bohužel, v aktualizacích z jara t.r. se už snímky ovládacích pultů neobjevily, což je škoda. Na druhou stranu - nevím, jak dalece jsou k dnešnímu stavu relevantní.
Autorem této dokumentace je
Dodo a osobně mu děkuji za dobrou práci. Pomohla mi v počátečním rozkoukání se v problematice.
Dovoluji si tímto tvůrcům OR-CzSk navrhnout, zda by neuvážili zveřejnění PDF souborů s ovládacími pulty na svém webu v samostatném balíku či jednotlivě. Snad ani nebude nutné je zpětně cpát do již vydaných balíků.
Předpokládám, že o tuto dokumentaci by byl mezi P.T. obecenstvem zájem.