JK Pn 69111

ivořidič

Pokladník
Zdravím všechny a mám malý dotaz.Už se někomu podařilo projet celou akt.JK Pn 69111 z Děčína přes vysočinu,Brna atd do Kůtů?Je to celekm zajímavá akt ale dojel jsem i přes výměnu vlakového Vectronu a i postrkového(u obou v originál akt. nejde přepínat napěťový systém)do Křižanova pak stůj a finito je v tom nějaká finta nebo jsem dylina?

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Jak nejde výměna systému, dáláš to přes displaj v pravo, schodíš, vybereš systém a znova nahodíš, postrk se o to stárá sám, jen mu určíš, at tě následuje. Proč se s tim pak dělám.

ivořidič

Pokladník
Jak nejde výměna systému, dáláš to přes displaj v pravo, schodíš, vybereš systém a znova nahodíš, postrk se o to stárá sám, jen mu určíš, at tě následuje. Proč se s tim pak dělám.
Je tam mašina ,číslo už nevím u které to prostě nejde. To samé i u postrkové tam to bylo to samé ale to jsem vyřešil výměnou za funkční ale proč se dojede jen do Křižanova a potom stůj a už nic.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Jak nejde, máš balík od Doda, Icika pro OR. Tedy hlavně kabinu a na pravém displeji uděláš změnu, jako na začátku kdy nahazuješ mašinu a stále se ptám, proč hrabeš do postrkové, te AI, ta si dělá vše sama, přijede, zapojí a ty ji pak navolíš postrk a následuj, te vše co s ní do Maloměřic děláš, tam ji odpojíš a jedeš sám se soupravou.
V Křižanově se stojí asi hodinu, nevím dlouho jsem to nejel, jen jsem jel začátek od Děčína po Kolín.

Honza082

Začátečník
Zdravím všechny a mám malý dotaz.Už se někomu podařilo projet celou akt.JK Pn 69111 z Děčína přes vysočinu,Brna atd do Kůtů?Je to celekm zajímavá akt ale dojel jsem i přes výměnu vlakového Vectronu a i postrkového(u obou v originál akt. nejde přepínat napěťový systém)do Křižanova pak stůj a finito je v tom nějaká finta nebo jsem dylina?
Ahoj. Aktivitu jsem jel nedávno. Postrk v pohodě, ale v Křižanově stůj a už jsem se taky nehnul za hodinu, ani později.

ivořidič

Pokladník
Jak nejde, máš balík od Doda, Icika pro OR. Tedy hlavně kabinu a na pravém displeji uděláš změnu, jako na začátku kdy nahazuješ mašinu a stále se ptám, proč hrabeš do postrkové, te AI, ta si dělá vše sama, přijede, zapojí a ty ji pak navolíš postrk a následuj, te vše co s ní do Maloměřic děláš, tam ji odpojíš a jedeš sám se soupravou.
V Křižanově se stojí asi hodinu, nevím dlouho jsem to nejel, jen jsem jel začátek od Děčína po Kolín.
Ahoj. Aktivitu jsem jel nedávno. Postrk v pohodě, ale v Křižanově stůj a už jsem se taky nehnul za hodinu, ani později.
Ahoj bohužel je tam něco špatného s Křižanova se už dál nehneš ani za hodině ani prostě nikdy a nejsem sám kdo už to zkusil.To nic až budeš mít čas mrkni na to.Měj se fajn Ivoš.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Já nic nevídám. :) Chtěl jsem včera vydat, ale jen kvůli poštovním objednávkám, aby objednávka přišla do vánoc. Jenomže zájem o objednávky je absolutní 0, slovy nula :) , tak nespěchám a ještě něco dotvořuji, hlavně co se mi po zkušební jízdě nelíbilo. V neděli mne naštvaly některé mosty (nadjezdy). Zíral jsem jako tele na vrata, že jsem někde neaktualizoval model a měl tam minulou verzi bez spodní výztuhy. Nebo v Drážďanech levá strana neměla pod mostem pilíře. Opět předchozí model. Ale také jsem opravil i některé nahlášené chyby. A vše až dnes. Ale mne neobjednávky nepřekvapují. Kdo poslední vývoj tvorby sleduje a pravidelně aktualizuje, tak opět stačí jen aktualizovat zdarma. Ale už brzy. Už toho sezení u editoru je až až.

Nahoře