17. setkání MsTs, OR, ORCZ po druhé.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Pánové, je to tu, někdo tu neustále brečel, tak ho tu má a doufám, že nepřijede jen na hodinu a pak jej Sponka neodveze. Ano Covid skončil, jiné přišlo, nebo příjde, ale nás to nezastaví.
Další z mnoha srazů na tom našem stařičkém simulátoru je tu a to v termínu 22. - 23. 2. 2025 a opět v DDM Podbaba v Praze.
Pár z vás jsem se ptal na FB a byl souhlas a radost, tak doufám, že i ostatní budou rádi a v hojném počtu se sejdeme a zavzpomínáme na to, jaké to bylo kdysi před 23 lety, kdy jsme náš simulátor poprvé pustili a budeme hltat od zasvěcených novinky a co by nás v budoucnu mohlo čekat.
Občerstvení bude jako vždy, tedy nějaká ta svačina, káva, čaj nealko, páč co, jsme v budově, kde je alkohol zakázán, proto nechápu jak některým mohlo být druhý den blbě. Oběd bude nejspíše opět v restauraci, večeře dle ubytování, které asi nebude sranda sehnat pro více lidí.
Prosím vás, píšu to hodně dopředu, většinou po nás zaměstavatel chce vědět dovolenou, tak první termín máme daný.

Howky

Průvodčí
Též bych dorazil, pokud se nic nevy.... Jinak není tu někdo kdo má v plánu přijet ze Slovenska ? z okolí Spišské Nové Vsi ?

ML636

Signalista
Také bych to po nabídce k ukázání se viděl, že se ukážu. :D
Mimochodem, kdo by chtěl spaní v hotelu - Orea hotel Pyramida na Dlabačově, zpravidla mimo turistické sezóny mívá docela dost volných pokojů a na hotel v blízkosti Hradu, není ani drahý, check out je v 11 a Orea má hodně dobré snídaně. Od Podbaby je to kousek tramvají a slezina je v mimosezóně. To jen tak pro tip na 90% jistotu, že někde bude více pokojů.

Pawlik

Průvodčí
Do DDM se nepodívám, poněvadž nemám nic, co bych přivezl ukázat. Ale večer v hospůdce se rád zastavím, spoustu z vás jsem už léta neviděl.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Do DDM se nepodívám, poněvadž nemám nic, co bych přivezl ukázat.
Ale tam nejezdí jen tací, co chtějí něco ukázat. Právě tam potkáš nejvíc lidí, protože víc než polovina jezdí jen na jeden den a tedy je večer v hospůdce neuvidíš. Ale do té doby je ještě daleko. Za mě. Jezdíval jsem většinou jen na jeden den, uvidím jaká bude situace.

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Ahoj, stále musím čekat na kalendář sport. akcí od našeho Autoklubu ČR. V únoru se toho sice moc nejezdí, ale jeho koncem míváme v Opletalce školení časomírů. V opačném případě bych do DDM dorazil.

Dan J.

Strojvedoucí
A já se praštím přes kapsu a budu spát v Internationalu.
A já jsem jen chudý muzikant, tak budu doufat, že Alcapone sežene něco cenově dostupného. :)

Jinak chlapi, teď vážně. Ono v DDM ty termíny nejsou nafukovací, takže se to musí zajistit hodně dopředu a nedá se s tím hýbat. Proto to Alcapone oznámil dostatečně brzy. Já osobně taky budu muset počítat s dovolenou a blokovat víkend v kapele, kdyby byl nějaký termín koncertu. Do února jsou tři měsíce, takže si myslíme, že je to dostatečná doba udělat si rezervaci v kalendáři.

Už se moc těším, až se po dlouhé pauze zase sejdem.

mikulda

Průvodčí
Správce
Když se dohodnete čtyři, tak čtyřlůžko ve čtyřech vychází na jednoho na 700 na noc i se snídaní, to mi nepřijde nějak moc. Trojlůžko 760, dvoulůžko 840, ono to zas tak velký plácání přes kapsu nebude.
Jednolůžák je za 1400, to je stejná cena jako ta Panorama, co doporučoval ML636.

A když se ta cena rozpočítá i na roky, kdy jsme se nesešli, tak je to za hubičku. :D

Dan J.

Strojvedoucí
Tak to je OK, já bych tohle bral, to jme 2 a pokud by se přidal Alcapkne (což myslím, že jo), 3 a 4. by se určo našel. Ta snídaně je největší lákadlo. Bo hladový chlap... :)

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
Když se dohodnete čtyři, tak čtyřlůžko ve čtyřech vychází na jednoho na 700 na noc i se snídaní, to mi nepřijde nějak moc. Trojlůžko 760, dvoulůžko 840, ono to zas tak velký plácání přes kapsu nebude.
Jednolůžák je za 1400, to je stejná cena jako ta Panorama, co doporučoval ML636.

A když se ta cena rozpočítá i na roky, kdy jsme se nesešli, tak je to za hubičku. :D
Už jsem tam spal na posledním setkání v DDM, nešlo o nijak přemrštěnou cenu.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
A já se praštím přes kapsu a budu spát v Internationalu.
Že bych zavolal do Internacionálu na skupinovou slevu. Však se řeklo, že tam jednou přespíme. Jen budeme muset hlídat Pepina, nevim co by se říkalo o člověku co tam pobíhá v trenkách. Jo vlastě on řikal, že nepřijede, dá přednost práci.

dvacka

Průvodčí
Ahoj Josko, setkáním jsi mi udělal obrovskou radost :) Můžeš se mnou počítat na oba dny :)

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
V Praze se nikdy nechodilo. To organizoval jen Tax v Bratislavě.
bob57_cz reaguje:

Zbyňku, nepravda, že se nikdy nechodilo. Já sám jsem organizoval a zajistil dvě akce s focením a jízdou.
Jedna EKV a depo Libeň, druhá Vršovice a ONJ. Byls tam také, Zbyňku. Někde mám ještě i tvé video.
Taky jsem dělal malou jen ONJ kvůli 470 + Bastard.
Pak jsem dělal ještě exkurzi v metru, tam jsi ty už nebyl. Dnes už za to DPP vybírá vstupné na zážitkovou.
b57

Nahoře