Změna vozidla při hře

VeVO

Začátečník
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak lze v Open Rails singleplayeru změnit vozidlo (kupříkladu když mám 2x spojenou 810 rozpojím je a chci jet s tou druhou)?
Děkuji za odpovědi

Annihilator

Začátečník
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak lze v Open Rails singleplayeru změnit vozidlo (kupříkladu když mám 2x spojenou 810 rozpojím je a chci jet s tou druhou)?
Děkuji za odpovědi
Základy jako přelézt na druhou mašinu bez nutnosti být s mašinou svěšen chceš po OR trochu moc :D .
Pokud máš zájem jet s druhou 810, tak musíš do ní přelézt prostřednictvím změny stanoviště. Čím více stanovišť v soupravě, tím víckrát přelezeš. Základ změny stanoviště je mít mašiny svěšené v soupravě.
Současné simulátory nabízejí i změnu stanoviště bez nutnosti mít mašiny svěšené mezi sebou, klidně může stát druhá mašina na vedlejší koleji, v OR tohle ale nehledej.
Já osobně mám (za neutrálu) nabindované klávesy změny stanoviště ctrl+e.

Davidus

Posunovač
Pravda, ve volné jízdě to nejde, ale tazatel nic o volné jízdě nepíše. Tedy pokud tím není myšlen onen singleplayer. Pak pouze před rozpojením přeskočit na druhý vůz. A stačí na to F9, vybrat příslušné vozidlo ze soupravy a zvolit "Přejít na stanoviště lokomotivy".

Nahoře