Aktivity POISON

Pokud vidím správně přes neotřenou optiku tak Jesenius odjíždí z Kútů 8:49, Avala v 9:13, takže se tam nemohou míjet, když jde vše podle CP a potkají se někde u Břeclavi na mostech přes Dyji. ;)

Po půlroce s anketou vyběhl jasný vítěz na další úlohu, kterým je ranní EC 78 Johann Gregor Mendel, pár fotek z tvorby najdete na mém webu v sekci Next. A rozjela se Rychlíková mánie, která by mohla svého vítěze mít pod stromeček, tak do toho.  ;)

Chtěl jsem si zahrát aktivitu Os 4617 (trať BP, 2013), avšak při načítání mi MSTS spadl. Zkusil jsem tedy aktivitu spustit v editoru a jsou tam nějaké nefunkční trasy, tak to hlásím, pokud to budeš chtít opravit. :oops:

Naposled editoval moderátor:
Díky za info, bude to ještě neopravené po aktualizaci co Zbyněk hýbal s kolejema v Brně, jen to mám špatně uznačené jako funkční. Opravím a dán vědět.

LM:
Vím, je jich víc, jen jsem je omylem označil jako funkční.
erikmir:
A kdes tu Avalu potkal? ;-)

Myslíš v aktivite? Ja som ju tuším nedohral, keď som sa vracal do Breclavy, tak mi to niekde na pol ceste vyhodilo nejaké chybné vozne a už sa mi potom nechcelo pokračovať. Čo už, keď mám bordel v trainsete... :)

Zase trochu zatapetujem, jako oddech od tvorby na koridoru jsem si odskočil do Šumavských hvozdů na jednokolejnou trať kde se rodí aktivita NEx vlaku v čele s dvojicí 761 Metrans.

e2a65ec7313835bc0b21cff59f4a7b37.jpg895a8343da50f7345f057a830b474b1f.jpg
aa06fd7ad6fde571646bf38a6fa47b97.jpg

Více jako vždy na mém webu v sekci Next

Naposled editoval moderátor:
Tak jsem se konečně dokopal k tomu, vytvořit aktuální excelovský soubor se seznamem vozidel obsažených v TBP 10 na DVD s tratí BP. Seznam je holý a neobsahuje označené změny oproti TBP 9. Ke stažení pod původním odkazem na TBP 9 na mém webu.

Když už jsem se v tom kuchal tak jsem opravil i zbytek:
EC 172 Vindobona, EC 70 Gustav Mahler, EC 79 Gustav Klimt, EC 344 Avala, SC 134 Slovenská Strela, EC 370 a NEx 47274 1. část, kdo bude chtít vzpomínat při dlouhých zimních večerech, může.;)

Dík za info, odpoledne jsem to zkoušel a fakčilo to normálně, asi tím, že jsem neměl smazánu historii, teď to nejde ani mně, neboť je to přes počitadlo blueboard, které již není podporováno. Opravím.

Opraveny aktivity od všech autorů na trati Bratislava - Praha, postupně opravím linky i na zbytek úloh. Sice nevím, kdy blueboard ty počitadla přesně odstřihl na dobro, ale co jsem koukal na weby s modely a skiny, kde autoři také používali tato počitadla, vše je fuč a musí se nalinkovat znova, takže některé weby s vozidly jsou nyní pasé., např. modely-msts.cz

Poisone,
vůbec si nejsem jist, zda to souvisí s aktivitou, nebo tratí a nebo je problém jinde. A už jsem v koncích.
Chtěl jsem si projet Os 9161 (Beroun - Tábor s Regiopanterem) a hle, souprava se v aktivitě nehne z místa. Zvednu sběrač, zvolím směr, odbrzdím, ale kombinovaný ovladač výkonu v animaci sice funguje, ale na budíku je výkon mrtvý a prostě nejedu. Přeinstaloval jsem modely souprav, Global_BP ze zálohy, kabinu cd_380, Bin ... a stále nic. Pantery mám prostě "mrtvé". Přitom na stopro vím, že mi modely fungovaly - nejednou jsem s nimi už jel.
Kdybych měl nějaký nápad, o radu bych nežádal. Ale už jsem opravdu v koncích.

Předem děkuji komukoliv za jakoukoliv radu či nápad.

Děčínský express a další stále mimo i po pročištění prohlížeče
Ještě není opraven link, skopíruj ten co tam je a umaž tu část miniaplikace.blueboard.cz... Linky aktivit k trati 321 dodělám během pátku.
Poisone,
vůbec si nejsem jist, zda to souvisí s aktivitou, nebo tratí a nebo je problém jinde. A už jsem v koncích.
Chtěl jsem si projet Os 9161...
Kouknu na to během dne a ozvu se ti.

Omluva, chyba na mé straně, očividně sem si seděl na vedení, "vztekal" sem se kvůli aktivitám pro 321 v domění že se jedná o BP. o_O

Back
Nahoře