Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nechápu jak si jej mohl nestihnout, já přijel do Vršovic o cca. 4 minuty dříve a tak došlo na vložení servisu za Hostivař, kde se s rychlíkem pravidelně čeká na stůj, aby hráč nemusel čekat ve Vršovicích dlouho na odjezd, pokud se normálně rozjedeš podle JŘ, musel si ten rychlík s bardotkou potkat u tunelu.Pajavlaky napsal:...Jediné, o co jsem přišel, byl březnický rychlík na Budějce, se kterým, jede-li se skutečně rychleji než dovolenou rychlostí na trati, hráč křižuje za Vršovicemi před tunelem, ale to není vada- vlastně naopak.
Pajavlaky napsal:...že mi nikde nemizel traffic před nosem a necestovaly vedle mě stanicí samovolně vozy, i když jsem byl zpožděný. Myslím, že tak by to mělo být normální a mohlo by to tak dělat víc aktivitářů. Alespoň do nějakých 6-7 min zpoždění tolerovat a garantovat kompletní funkčnost a estetickou hodnotu aktivity.
Pajavlaky napsal:...mohlo by se dbát na funkčnost aktivity i u těch, kteří jezdí podle skutečných rychlostí, a může jim tedy podobnými výplněmi času vzniknout zpoždění tak, jako by tomu bylo i v realitě...oproti ostatním, co jezdí podle MSTS rychlosti....
Ano, mám upravené ručičkové rychloměry tak, aby ukazovaly skutečnou rychlost. Př.: rychloměr ukazuje skutečných 100 km/h, Track Monitor ukazuje 85,6 km/h. Plus k tomu samozřejmě upravené další věci, které v MSTS s hodnotou rychlosti pracují (výkon, maximální brzdná síla, apod.).
Je to pořád snadnější řešení než veškeré rozměry v MSTS (tratě, lokomotivy, vozy, objekty) zvětšovat o cca 17% a upravovat pohledy z kabin, aspoň myslim.
Ta diference je bohužel tak markantní, že smést to ze stolu stylem "ani v realitě není třeba jet pořád naplno" je bláhovost. Ideálně pak ještě dodat, že od toho jsou aktivitáři, aby vymejšleli v aktivitách "kojotiny" a zaplácavali tak čas, který by byl za normálních podmínek spotřebován ryzí jízdou...
Určitě nejsem jediný, tohle dělal už za pradávna Karel (ok1dnh)...