Aktivity POISON

Máme léto roku 2001 a České dráhy přebrali prototyp dvousystémové elektrické jednotky řady 650 RegioPanter, která bude v testovacím provozu s cestujícími brázdit oba systémy na trati 220 v úseku Benešov - Tábor.
Aktivita je tvořena pouze na TBP, mimo je pouze řada 650 od Jardy Skůry a právě se testuje.

da5a6a6a91fa753b7e8b1705922a7f50.jpg
9c35a7ad2233dfd454bd5d60f664768b.jpg
b6ffcbbea117544b9c0739dfd28cc169.jpg

Naposled editoval moderátor:
talik napsal:
Tak třeba os 3814, 3837...

Tento obrat dokončen a vydán, snad se bude líbit.

K aktivitě Os 9161 na trati BP, kterou je dnes také možné stáhnout jen dodám:
Je to úloha dle reálného jízdního řádu z léta 2000 jen vozidlo hráče je z moderní doby a tím je to napůl fikce. V breefingu jest napsáno více, to jen tak pro rýpaly. Je tvořena pouze na Trainsetu dodávaném s tratí Bratislava - Praha, neboť se množila přání o nějaké aktivitě, kde nejsou jiná vozidla než z TBP. Návod na doplnění jednotky CD 650 je přiložen k aktivitě.
Příjemné poježdění.

Poisone, nestálo by za úvahu vydat i "alternativní" verzi s nějakou hezkou normální soupravou? Pokud, a předpokládám, že ano, by to spočívalo jen ve výměně consistu, tak bych ti případně mohl udělat screeny ze stejných míst (abys to nemusel jet znova).

Tak samozřejmě stačí vyměnit za eso, nějaký BDs a dva tři Bdt, já tu úlohu dělal přímo pro jednoho člověka a 650ku.

EC Mánie má stále jasného vítěze a tak jsem díky počasí otevřel editor a začal. Pár screenů na mém WEBU v sekci Next. ;-)

Chci si zahrát Tvoji aktivitu Mn 82103 pro trať Luhačovice, ale ihned po načtení aktivity a odkliknutí tabulky (F11), aktivita spadne. Nevíš, kde může být chyba?
S jinými aktivitami od Tebe ani od ostaních aktivitářů problém nemám.

754 067 napsal:
Chci si zahrát Tvoji aktivitu Mn 82103 pro trať Luhačovice, ale ihned po načtení aktivity a odkliknutí tabulky (F11), aktivita spadne. Nevíš, kde může být chyba?
S jinými aktivitami od Tebe ani od ostaních aktivitářů problém nemám.

Soundcfg.dat tam máš upraven. Zítra na to kouknu zda mi to pojede.

Ee to by asi nevyšlo, když 174 potkává Avalu mezi Kúty a Břečkou. Tohle si postavil hlavu Hugo na EC 271 Petrov a tak dojde na dispečerku, v Blavě to vychází akorát na přípřež Jesenia a domu. ;-)

Back
Nahoře