Aktivity POISON

Venco jedu aktivitu 47305 Kolín - ČT a při vjezdu do ČT ejhle.......
fe236f467303e6eb0f45fa94693f1c70.png
c856c57f4852a9f5429d9a5e1427547b.png

Naposled editoval moderátor:
Muzu se zeptat, kde se da stahnout tato kabina? ;)
Jinak pri testech na aktualizaci 23 bylo vse OK. Bude tam chyba az po predelani.

dvacka napsal:
Jinak pri testech na aktualizaci 23 bylo vse OK. Bude tam chyba az po predelani.

Tady je ta kabina. Jinak můžu potvrdit, že na akt. 23 fungovala aktivita bezchybně.

prolam napsal:
dvacka napsal:

Tady je ta kabina. Jinak můžu potvrdit, že na akt. 23 fungovala aktivita bezchybně.
To jsou ty Martinovo vozy jako objekty ve stanici.
Kabina je u Dussa.

Zřejmě chybná trasa při úpravě na akt.24, hráče jsem poslal na kolej s default vozy. Díky za upozornění, opravím.

Aktivita EC 171 Hungaria jest hotová, zbývá projet kompletní test, jelikož je dost obsáhlý seznam vozidel tak už teď můžete stahovat balík se seznamem vozidel mimo TBP a v sekci Next sledovat průběh finálního testu před vydáním.

Přátelé, kamarádi. Test Hungarie proběhl s menšími problémy (zaplať PánBúh na začátku) úspěšně, zbývá doladit zhruba dvacetpět postřehů a může ven, dvacka ještě testuje a já jsem o víkendu zaneprázdněn, takže prosím o strpení do neděle či pondělí. Během příštího týdne dojde na anketu k novým úlohám, které mám tak nějak vybrané. Pak ty cibule z Polska a Olešná, Miky zatím to vypadá
Tedy

Naposled editoval moderátor:
poison napsal:
...Během příštího týdne dojde na anketu k novým úlohám, které mám tak nějak vybrané...

Hlasovat můžete již dnes, anketa končí ve čtvrtek v 18:00.

Přátelé, myslím že tu neudělám moc velké OT, ale kdo jste jezdili už novou Hungárku, máte to zcela bez problémů?
Mně při prvním pokusu z Prahy do Lysé při změně stanoviště v Lysé vypadl vnější zvuk lokomotivy, znovunačtení nepomohlo.
Tak jsem si to dal znovu z Prahy, vnější zvuk vypadl několikrát, opět naskočil - OK.
V Lysé při namáčknutí soupravy (už po úspěšném najetí) černo a pád MSTS. Uloženo bohužel jen v Počernicích, takže mě ta šnečí Lv jízda čeká potřetí.
Je něco, čím bych si mohl pomoct sám, je chyba u mě, nebo se vám to stává taky a je to chyba v aktivitě? Díky za poznatky.

Mrzí mě, že jsou potíže, ale tester dojel stejně jako já, Šnek hlásil také uspěšné dojetí tak nevím, nakopčil si dodané soubory z balíku do složky v Trainset?

Neměnil si BIN před jízdou, s každou změnou BIN se přepisuje soundcfg.dat, máš tam ten upravený.

BIN jsem před jízdou neměnil a ty soubory se přiznám, jsem nekopíroval, protože všechny tyhle vozy už mám delší dobu a ty soubory na úpravu chování jsem instaloval už dávno. Stejným způsobem se musely upravit i srbské vozy na Avale. Aspoň teda doufám, že se tam něco nezměnilo. Zkusím aktivitu smazat, stáhnout a nainstalovat znovu a uvidí se. První najetí na vozy a potom odjezd s nima proběhl taky bez pádu, i když bez toho zvuku.

Já Hungárku projel, a taky bez problémů.
Mně se jen stalo, že v Břeclavi se mi odbavila hláška o svěšení Goril až při odjezdu z Břeclavi.

Tímto bych také chtěl Poisonovi poděkovat za vynikající aktivitu.

Bendík napsal:
Já Hungárku projel, a taky bez problémů.
Mně se jen stalo, že v Břeclavi se mi odbavila hláška o svěšení Goril až při odjezdu z Břeclavi.

Díky, jsem rád, že se líbila, na tu hlášku mě upozornil už Šnek, dával jsem jí tam až po testu a sekl jsem se o 5 minut, nyní již opraveno. ;-)

Tak nevím no, co zas tomu mému krámu vadí. Nově jsem zatím dojel do Oseka, až tam to spadlo a dál jsem zatím dnes nejel.
Jinak, vnější zvuk mi vypadával ve všech stanicích, u celé soupravy a na lokomotivě jeho kvalita byla o něco horší (omezené spektrum ve výškách). Ten pád v Oseku byl pravděpodobně taky díky zvuku.
Po přepnutí ve správci úloh aktivita znovu naskočila, ale zcela bez vnějšího zvuku, na stanovišti běžela dvousekundová smyčka, po 100 metrech následoval tvrdý pád a následující minutu nešlo ze hry ven žádným způsobem, totálně zamrzl PC.

Ještě mě napadlo zkusit něco s těmi vozy, protože mi jejich zvuk připomíná původní zvuk srbských vozů a některé další maďarské vozy, kde jsem to musel překopat. Možná, že jsem na nějaký zapomněl, mám ho teď v soupravě a dělá brajgl. (Balík souborů dodaný k vozům v aktivitě jsem už předtím nakopíroval k příslušným vozům)

ML636 napsal:
...Ještě mě napadlo zkusit něco s těmi vozy, protože mi jejich zvuk připomíná původní zvuk srbských vozů a některé další maďarské vozy, kde jsem to musel překopat. Možná, že jsem na nějaký zapomněl, mám ho teď v soupravě a dělá brajgl. (Balík souborů dodaný k vozům v aktivitě jsem už předtím nakopíroval k příslušným vozům)
V upravených wag dodaných s aktivitou, kde se pouze upravovala spřáhla a směřování na zvuky je Sound směřován na "cdvagbmzex.sms" a ten by potíže dělat neměl. V místech pádů, které popisuješ jsou ty kotle od Boba, podle screenu koukám, že v Lysé je D-ATIR-RAIL Zacns. Upravoval sis směřování na zvuky u stažených vozů od Boba?

Je to na 88.41 (poslední oficiální update) takže už s novým Brnem. Doplním to na webu.

Back
Nahoře