Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsou ty Martinovo vozy jako objekty ve stanici.prolam napsal:dvacka napsal:Muzu se zeptat, kde se da stahnout tato kabina?
Jinak pri testech na aktualizaci 23 bylo vse OK. Bude tam chyba az po predelani.
Tady je ta kabina. Jinak můžu potvrdit, že na akt. 23 fungovala aktivita bezchybně.
poison napsal:...Během příštího týdne dojde na anketu k novým úlohám, které mám tak nějak vybrané...
Bendík napsal:Já Hungárku projel, a taky bez problémů.
Mně se jen stalo, že v Břeclavi se mi odbavila hláška o svěšení Goril až při odjezdu z Břeclavi.
V upravených wag dodaných s aktivitou, kde se pouze upravovala spřáhla a směřování na zvuky je Sound směřován na "cdvagbmzex.sms" a ten by potíže dělat neměl. V místech pádů, které popisuješ jsou ty kotle od Boba, podle screenu koukám, že v Lysé je D-ATIR-RAIL Zacns. Upravoval sis směřování na zvuky u stažených vozů od Boba?ML636 napsal:...Ještě mě napadlo zkusit něco s těmi vozy, protože mi jejich zvuk připomíná původní zvuk srbských vozů a některé další maďarské vozy, kde jsem to musel překopat. Možná, že jsem na nějaký zapomněl, mám ho teď v soupravě a dělá brajgl. (Balík souborů dodaný k vozům v aktivitě jsem už předtím nakopíroval k příslušným vozům)