neotryx napíš sem komplet všetky parametre tvojho PC, čím viac tým lepšie.
AMD Athlon II X2 2,8 GHZ, 4GB RAM, AMD Radeon HD 5670 ... nejde o žádné našláplé dělo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
neotryx napíš sem komplet všetky parametre tvojho PC, čím viac tým lepšie.
ne ..AMD Radeon HD 5670 má jen 512 mb a te na BP či 321 málo, vím to, také jsem měl takovou, ale od nVidie, pak odešlo PC, koupil nové s grafárnou co má 2 GB a rozdíl byl vidět okamžitě. Na té 512. se mě to také sekalo.
Radeon 5670 má aj 1 GB DDR - mám to na jednom z mojich PC spolu s Core i5-760. Okrem toho mne chodí MSTS a OR takisto dobre aj na integrovanej VGA v procesore Pentium G860, takže tou VGA to nebude ....AMD Radeon HD 5670 má jen 512 mb ..
Ahoj, sdílím s tebou stejný názor. I když já na MSTS nedám zatím dopustit a hned taková srovnání:v poslednej dobe jedna vec sa opraví a 5 sa pos*rea do kým neurobia tú optimalizáciu tak ostavam pri MSTS aj ked nerád
Tak tomu i bylo, když se vyvíjel MSTS BIN. Proto se označovaly stabilní verze a novější byly jen jako pracovní.v poslednej dobe jedna vec sa opraví a 5 sa pos*rea do kým neurobia tú optimalizáciu tak ostavam pri MSTS aj ked nerád
Počkej, to je docela zásadní informace, kterou nevím? Zrovna chystám totální obměnu PC... Takže pokud budu mít novou sestavu, tak MSTS nespustím?Špatně je jen to, kdo má nejnovější železo, tak MSTS nespustí.