Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přesně tak to je. A nejlepší je zajít s noteboky na pivko a probrat vše tam. Anebo to jít spláchnout až potom a tím zahájit poslední bod programu,Protože E499 není žádný lenoch. Rád se setká s kamarádem, kterého dlouho neviděl, který je navíc o několik desítek let starší než on a má na rozdíl od něho vysokoškolské vzdělání. Takže řešit s Jirkou za pomocí Skypu takto složité záležitosti, jakými bezesportu stavba tratí je, by byla vůči němu nehorázná drzost. ......
Každý kdo staví tratě ví, že je nutné velmi často práce ukládat a pravidelně zálohovat. Je nutné se držet oblasti modrého čtverce a bez save jej pokud možno nepřekračovat. Ve čtverci nemít zbytečně moc objektů. Je nutné umět po pádu editoru obnovit práce z BK souboru, ze zálohy umět doplnit zmizelý databázový objekt, atd, atd. Ale nejlepší je mít i okruh přátel, kterým budu posílat pracovní aktualizace aby se nikomu nestalo to co píše citovaný kolega.
Ahoj.Je mi to jasné
Inač, našiel by sa niekto kto by mi všetko vysvetlil na skype ? viem že to nebude na 2 hodinky![]()
Ve 23:30 se uložíš do některého z vozů R 442 Bohemia a za osm hodin si v Praze, z nádraží si uděláš procházku na Podbabu a myslím, že budeš koncentrovaný a jako rybička. A tím stejným vlakem se zase dopravíš domů, podívej jak mu to na kolejích sluší....nebudem sa predsa trepať z Popradu do Prahy lebo budem unavený a nič sa nedozviem lebo nebudem dostatočne koncentrovaný...
Dan: nebudem sa predsa trepať z Popradu do Prahy lebo budem unavený a nič sa nedozviem lebo nebudem dostatočne koncentrovanýkeď tak by som ocenil keby sa niekto ozval z Popradu a okolia a keď sa nikto neozve pokúsim sa to naučiť podľa návodov na fóre a ostatných na google
alcapone: Ja si nemyslím že trať postavím 100% z domua je mi jasné že sa budem musieť aj hýbať v prírode a fotiť si objekty
![]()
Jirko, pokud Tvá paní uvaří opět tak úžasný oběd, jako jsem měl u vás tehdy. To maso s rajčaty, tak k Tobě budu jezdit častěji.Ne naopak. E499 přijel do Brna až z Ostravy.
No, sice to do tohoto tématu nepatří, ale i ona si na Tvou návštěvu vzpomíná. Ale nenavnaďuj mi "učedníky" na oběd.Jirko, pokud Tvá paní uvaří opět tak úžasný oběd, jako jsem měl u vás tehdy. To maso s rajčaty, tak k Tobě budu jezdit častěji.![]()