Trať Praha - Ostrava - Žilina - Košice - Cierna nad Tisou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravím, z dôvodu asi nielen mojej nedočkavosti sa chcem spýtať, či sa dočkáme februárovej aktualizácie, alebo je ešte v nedohľadne? Ďakujem.

Martine, jedu test IC 551 a v Zábřehu jsem si vzpomněl zda bys v další aktualizaci mohl smazat tu soupravu s Beel a 163 co tam stojí napevno? Teď když je ten Šumperk tak tam ta souprava vcelku vadí.

To nejde, Olomouc i Česká Třebová jsou dost náročné stanice, už teď je tam hodně objektů, měla by se spíš zaparkovat do nějaké menší stanice. A nebo ji poslat úplně kajsi do čerta... :D

Ahoj! Jak tak koukám na screeny z okolí Zdic, napadlo mne, zda to znamené dodělanou krajinu v údolí Berounky (tzn. Radotín-Králův Dvůr). Vím, že aktualizace bude brzy, ale nedalo mi to ;) Díky!

Zbyndo, už máš odladěné to naturbené Pendolíno, jak jsme si psali snad už před rokem?;) Ať se taky můžu na Ovu projet něčím... nečím.:D

Ehm, jsem na facku, ale od té doby co jsme si psali jsem na to zapomněl. Tento týden po mě fakt nechtěj abych to hledal, případně to dělal znova, ale jakmile bude více času tak to odladím a vydám. Ale teď mám tak strašně moc pracovně-školních a dalších povinností, že msts jde opravdu stranou. Snad se polepším :)

Ehm, jsem na facku, ale od té doby co jsme si psali jsem na to zapomněl. Tento týden po mě fakt nechtěj abych to hledal, případně to dělal znova, ale jakmile bude více času tak to odladím a vydám. Ale teď mám tak strašně moc pracovně-školních a dalších povinností, že msts jde opravdu stranou. Snad se polepším :)
Jen pracuj a vzdělávej se. Potřebujeme tě v dobrý náladě kvůli tý 362.060 :D :D;)

Na konci týdne se rozhodnu jestli půjde ven. Zatím je pondělí a 2 lidem se povedlo mě vytočit do běla :D Ale nebudeme to tu plevit v Martinově vlákně. Pokud by jste něco potřebovali ohledně 060 nebo 680 tak SZ nebo moje vlákno ;)

K tomuto bych jen mohl dodat, že v této aktualizaci jsem dělal celkové úpravy pendolinových rychlostníků.
Někde přibyly nové rychlostníky, na mnoha místech jsou doplněné předvěsti pro snížení rychlosti o 10 km/h (u pendolina je to takto nově zavedeno) a také jsou na celé trati nové pendolinové značky N/S.
Takže model pendolina by určitě mohl co nejdříve vyjet z depa na trať :)

Back
Nahoře