Dieselové lokomotivy od Pikka

Dobrý den Pikku,
na Vašich stránkách byl nedávno rozpracovavný model lokomotivy 714.Nyní se tam již nenachází.Chtěl bych se proto zeptat,jestli je šance,že bude někdy vydaný,když teď vyšla kabina na tuto lokomotivu?

Mario napsal:
Dobrý den Pikku,
                       na Vašich stránkách byl nedávno rozpracovavný model lokomotivy 714.Nyní se tam již nenachází.Chtěl bych se proto zeptat,jestli je šance,že bude někdy vydaný,když teď vyšla kabina na tuto lokomotivu?

Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde vyšla kabina na 714? ;)

Prijemne ranko prajem...
Konecne som si po roku opat sadol k MSTS....ako som sam zistil tak WIN 8 sa snim moc nekamarati a tak som presiel na OpenRail a je to super..detaily, grafika...krasne jazdenie..Prechadzal som si Vase vlakna o tom ake mate plane, o tom co vsetko sa da este vyladit,opravit aby modely fungovali...najradsej vsak mam ked si mozem pred tym nez si dany model nainstalujem precitat si o nom nieco ci je to lokomotiva alebo vozy...to pdf je super vec...a este jedna vec....na konci kazdeho pdf pisete podakovanie svojej rodine...je super ze Vas konicek Vam tak toleruju...je to o to lepsie ked ho robite s podporou rodiny a pre rodinu..pre nas "hracov"....
Krásne vianoce...a kopec vydanych a novych modelov...
JoJo

Bohužel kvůli pár idiotům, jsme přišli o několik krásných modelů lokomotiv a motorových vozů, které byli těsně před vydáním. Je mi jasný že koníčků má člověk hodně a není to jen Msts. Potom a hlavně rodina, však to sám doma vidím. Přesto všechno bych chtěl Pikka poprosit o vydání těch modelů co byli připravené. ;)

Jenže kabinu pro 810 dělal Kadr, takže trošku pláč na nesprávném hrobě. Ale za sebe mohu říct, že mne taky celkem mrzí, že navyšly veřejně M131 + věžák, MVTV 810 a 714, ty jsem třeba plánoval zařadit do aktivity Pržského okruhu. a hlavně věžáky motoráčky, které máme jen na úzkou, ty jsem třeba plánoval zařadit do balíku historických vlaků pro trať 310, tak jsem jen ve skrytu duše snil, že snad Pikku něco o vánocích přeci jen pustí ven... Ale jak už tu bylo zmíněno, život není jen MSTS. :-)

Máš naprostou pravdu Dane i já tak trochu věřil že třeba něco půjde ven, protože jestli si dobře vzpomínám tak jsi s věžákem chystal nějakou aktivitu na BP z Hanušovic do Dolní Lipky.

Slovenský příspěvky tak nějak přečtu, ale tohle je pro mne oříšek co tím chtěl Delay říct. Pokud jsem to správně pochopil tak hledáš MVTV od Pikku, který není veřejný, kdysi byl díky zmrdům na uložištích a již tomu tak není. Jinak nevím.

.... Konkrétne sa jedná o ZSR MVTV (zvykne stáť v Bratislave)...
Konkrétne tu -> http://simtrains.eu/trate/srt/gal/mvtv03-02-a.jpg

Tento speciální MVTV asi v Bratislavě moc nenastojí, jedná se o ŠRT provedení s jiným rozchodem a s výše uloženou plošinou a pantografem pro trať ŽSR500 (tuším má toto číslo), který byl vytvořen na přání PerinakXe . Navíc MsTS model je z roku 2004, které dnes nikoho ani neosloví ani neohromí. Nový upravený model MVTV není hotový a dostavět ho neplánuji.

Honzo, Pielsticky super! :)
Poděkuj Mirabakovi, ještě chystá další. Tady je vidět, jak je dobré vycházet i s lidmi z ostatních komunit - spolupráce se Šmejkim, DiDim, Petrosem nebo Mirabakem je užitečná pro všechny :)

Fungují Vám ty ČSD T 466 ? Po stažení mi tam chybí SD soubory a tím pádem nelze vozidlo pustit do světa.

Back
Nahoře