Lakovna Lukyn-CZ

Ja se o sve budouci zamestanani nebojim. Kdyz uz nic nenajdu tak mam porad jeste s otcem firmu ktera slape. Nemusite mit strachy o me. Zitra bohuzel nedorazim,musim pracovne do Brna. Ale mily ujo taxi. Jelikoz jste tak bohaty stat, ze davate studentum jizdne zdarma, tak klidne muzu dojet do Blavy na jedno :)

já nevím, proč, ale mě přijde, že ty Bardotky mají nízko ty prsa.. nejspíš je to jen oční klam....

Lukyne ta 121čka paráda :) Kdysi jsem ji chtěl taky dělat, ale z technických a časových důvodu jsem se k tomu nedostal.

Milan, ale tá fotka z hlaváku v simulátore lepšie ukáže. Ináč nestor českej modelárskej obce mi raz povedal na adresu farieb a odtieňov toto: Na odtieň farby sa vys*r, každý človek má iné videnie a každý jeden monitor inak vykreslí farby. Dodrž najmä správnu farebnú schému a správne dobové nápisy ;)
Ide o to aby to v simulátore vyzeralo dobre ...
Jasne. Ja si myslím že urobiť správny odtieň do hocijakého simu je absolútne nemožné. Keby bol niekto extra zvedaví prečo si to myslím môžem rozpísať. Dokonca je evidentné, že to má trochu tmavšie a msts je aj tak dosť tmaví. Ale prísť sem s fotkou s netu a povedať takto je to dobre, je číro číri nezmysel.

Jo jo, přesně tak... ;-) A protože mám dnes volno a venku nic moc počasí, tak jsem v lakovně rozdělal červenou a béžovou barvu a začal skinovat další zamračenou...

Jo jo, přesně tak... ;) A protože mám dnes volno a venku nic moc počasí, tak jsem v lakovně rozdělal červenou a béžovou barvu a začal skinovat další zamračenou...
253 na cestě? ;)
EDIT: Rez jsi nerozdělal, takže je to vlastně blbost :D

Napadla mne ještě 107. Ale popisu by odpovídal i nátěr 242 z konce devadesátých let, takže možností je spousta...

Back
Nahoře