Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Ahoj, při průjezdu aktivity v OR jsem si všiml poletujících opěrných zdí v obloku mezi Pardubičkama a Černou za Bory. Jde o pracovní aktualizaci.
Open Rails 2015-02-11 10-04-04.jpg Open Rails 2015-02-11 10-04-07.jpg

Díky Josko. Opraveno, včetně Šumperka, jak psal Dan. To nebylo jen v OR, ale i odfláknuté v MSTS. Zřejmě se tam dodatečně upravovala silnice nebo už nevím, to už je hodně dávno.
Tím se ale vysvětluje, proč na mě v sobotu večer vylezl ze skříně ten kostlivec, když jsem nocoval ve škole v 5. třídě v Řepištích, když jsme zkoušeli na Jarní koncert, který bude příští neděli.
2015-03-21-428.jpg

Děkuji, ale nepotěším tě, budeš se muset vrátit kam se ti nebude chtít.
Na druhé nákladní koleji máš o návěstidlo navíc - utopené a nechce mě tam vjet trafik.
Kolin.jpg Open Rails 2015-03-23 12-02-14.jpg

Dear fellow forum! The other day I was finally able to have access to this great course. The question is, what can be the reason why the Open Rail will not start.
If necessary add it to the log file.

Děkuji, ale nepotěším tě, budeš se muset vrátit kam se ti nebude chtít.
Na druhé nákladní koleji máš o návěstidlo navíc - utopené a nechce mě tam vjet trafik.
....
To není utopené návěstidlo, ale nějaký dávný zbytek viditelný jen v databázi a editoru aktivit. Opět jednoduchá pomoc. Odebrat kolej (odložit někam bokem), kde je zbytek takového návěstidla (nejprve z ní jen odsunout vše, co na ní má být, v tomto případě jen označení kolejí) Po save to začne křičet, že tam jsou značky návěstidla, potvrdit smazání objektů. Po uložení osadit kolej zpět, vrátit zpět označení kolejí, uložit. (komu se nechce čekat na aktualizaci trati, může si to takto opravit sám)
Pokud narazíte na další anomálie, pište foťte.

Ahoj, mám problém s tím, že se mi u této tratě nezobrazují některé koleje (cca. 1/3), prostě tam je jen podklad a koleje ne, nevíte co s tím???
kocILph.jpg

Ahoj, to se mi stavá také, ale nevyřešil jsem to, je to většinou v Brně a okolí, nikde jinde jsem to nezaznamenal. Po poslední aktualizaci bylo vše v pořádku. Čím to je, nevím?

Tak dobrá zpráva, včera dostal od Zbyňka poslední aktualizaci na slezině, upravil Sigcfg.dat a vše se chová jak má. Má připravovaná aktivita odjeta bez problému.

Ale složka Track B se z DVD do Složky Train Simulator přece nainstaluje. Proč tedy zde píšete do chyb trati chyby, které jste si způsobili sami ?
Pokud někdo MSTS nepoužívá a jede jen v OR, tak se mu při instalaci nainstaluje Track B také.
Chyba asi bude v tom, že neinstalujete z instalátoru trati, ale jen kopírujete odněkud složky, které si myslíte, že by mohly pro chod v OR stačit. Jiné vysvětlení není.

Open Rails 2016-09-10 09-48-59.jpg Open Rails 2016-09-10 09-48-38.jpg Open Rails 2016-09-10 09-48-31.jpg
Opět něco, ale tam bych udělal drobnou revitalizaci k Zábřehu, když už jsi v těchto končinách.
Máš soubor stromů ve vzduchu za obloukem, když jedeš ze Štěpánova do Olomouce.

Ahoj Zbyňku, tak jak jsi mi psal, že to shazují pravítka, tak asi jo. :-) :-) Teď jsem se konečně dostal k testu a dané místo jsem po aktualizaci, kterou jsi mi poslal projel v OR bez pádu. Ale zato, je pěkně zafoukáno (jedu v zimě, jinak bych jel hlínou) mezi Vrbátky a Blatec:
001.jpg
002.jpg
003.jpg
004.jpg
Dan

Cha cha, Dane. Letošní zima je přece krutá. Všude je to ve zprávách :D . Alespoň jsi to Panterem trochu protáhl :D
Kdepak, také mne to vyděsilo. :D To jak jsem tvaroval vzdálené kopečky, nějak se mi to na několika místech zasypalo. Už je to opravené. :D Ale že by pravítka shazovala hru ? :D Ale budeme tomu věřit.

Ahoj Zbyňku. V OR v Chlumci nad Cidlinou nejdou vidět přechody přes koleje, pak jsem narazil na toto:
srnky.jpg
Mezi Červeným Potokem a Podlesím, vlakem jsem tam ještě nedojel, tak doufám, že uskočí, jinak bude gulášek z divočiny. :-)

Dane, klikni v editore na tie jelene čo srncov, mal by to byť ako typ objektu "Hazard" Ak je to tak, vtedy oni uskočia z trate keď včas zahúkaš ;)

Jo jo, už jsem to zjistil, ten obrázek jsem pořizoval, když jsem ve volném pohledu pronásledoval rychlík, abych věděl kdy přesně projede vjezdové do Podlesí. Když jsem tam jel fyzicky vlakem, tak se srnčí guláš nekonal, uskočily... :-) Jinak Zbyňku, nechtěl by jsi do Hradce, Lipky a Hanušovic dát animovanou točnu? OR umí obracet mašinky.

Ahoj Dane, to by ty točny někdo musel na míru vymodelovat. Ale jak je osadit v editoru MSTS :D Zatím to kompatibilní s MSTS být musí. To srnčí je ale všude možně. Osazuji je od prvopočátku stavění prvních tratí. :D

Back
Nahoře