Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Matese nechte na pokoji. Časově nestíhá ani to co by chtěl tvořit sám. Nehledě k tomu, že pro Slovensko by mohli modelovat modeláři ze Slovenska. Ale Nebulus také vše nemůže dělat sám.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Ahoj, chci se zeptat jestli se plánuje už nejaká aktulizace pro tuto trať, třeba s prodloužením do Českých Budějovic, díky moc
Ahoj, no podle mě to nevypadá na chybu v trati, ale chybu v tvém systému v PC, tato hláška vyskakuje když např. nestíhá nějaká RAM, mně např. když odešla jedna do páru.Ahoj všem,
potřeboval bych prosím poradit, mám trať 321, trať funguje bez problémů, ale používám v ní Trainset BP, když trať spustím a chci jet s jednotkou Panter, nebo s řadou 380, tak se hra načte, ale když přepnu na venkovní pohled tak se mi objeví hláška: Instrukce na adrese 0x006d8e9e odkazovala na adresu paměti 0x000000427 s pamětí nelze provést operaci read.
S tím ani Martin, který bydlí v Plzni ani já neuděláme. Ale myslím si, že nafotit a vymodelovat je práce na odpoledne i pro začátečníka. (pokud tedy je schopný vytvořit model do MSTS v měřítku) Pak je rádi do trati umístíme.Ahoj, chtěl bych se vás všech zeptat na názor, co by jste řikali, kdybychom požádali Martina, aby do oblasti Studénky umístil nějáký památník připomínající tragédii z roku 2008. Pokaždé když tak jedu, tak si na to vzpomenu, ještě se mi nestalo, abych na to zapomněl. Myslím, že by to bylo hezké a i smysluplné ...
Díky za názor
Chlapi, už tak je na 321 objektů na čtvěrec jako prase. Martine, konkrétně Košice jsou brutál, chtělo by to zvážit, zda domečky někde v dálavě stojí za to do tratě umístit, dále ke Košicím, proč tam máš narvaný RegiJet? Ano teď tam jezdí, ale tím jsi trať konkrétizoval do velice omezeného období a navíc, ty vozy jsou fakt vysoce náročné a už když vjíždíš do Košic a nemáš tam žádný traffic, tak MSTS pěkně grabuje.Já musel osazovat skoro vše LowPoly a i tak se stane, že MSTS selže s hláškou selhání vozidla do světa. Chystám R 440 a tím jsem projel úsek Košice - Bohumín a Praha - Ústí n/L. - Klášterec, parádní trať, ale zase, proč máš někde na druhém břehu Labe hafo baráčků? Před Ústím mi klasicky zmizí polovina krajiny, jinak jinde všechno jede jak má, až zase na naplácané objekty vozů ve výtažných a tuším Kadaň Prunéřov, nejsem si ale teď jistý jsi navalil vozy s mašinou i k jediné rampě v nádraží, takže zase znemožněno dělání manipuláků.
Takže znova, smazat všechny statické vozy (čturcy, výtažné), nechat jen popřípadě na průjezdných nákladních kolejích v nádraží, kde je samozřejmě obsazená vždy nějaká kolej a na posun to nemá vliv. Ale zpět k těm památníkům, težko si ve 160 všimnete nějaké pamětní desky někde mimo trať, ani na BP nemáme památník ve Stéblové a tan je vidět krásně z vlaku i v rychlosti 100 km/h.. A zase, při počtu objektů na čtverec, každý baráček, památník navíc...
Dan
Ahoj, chtěl bych se vás všech zeptat na názor, co by jste řikali, kdybychom požádali Martina, aby do oblasti Studénky umístil nějáký památník připomínající tragédii z roku 2008. Pokaždé když tak jedu, tak si na to vzpomenu, ještě se mi nestalo, abych na to zapomněl. Myslím, že by to bylo hezké a i smysluplné ...
Díky za názor