Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ale jistě, a není to jedno? Dej tam 354.1 a vozy jak se ti budou líbit, třeba Daak a rybáky, to bude taky pěknéNo, ty Ci, to se hádat nebudu, ale ten první vůz se mi zdá kratší, i když fotka může klamat.
Já bych rozhodně zájem mělJsem si tak vzpomněl na jeden téměř zapomenutý rychlík:http://www.vagonweb.cz/razeni/vlak.php?zeme=CD&cislo=743&nazev=&rok=2001
Pokud vím, zatím neexistuje žádná aktivita po Pražském Semerinku, s motorem na tratích 010/060 taky ne. Navíc se tam kromě turnusové 854 objevovaly i staré 853
.
Měl-li by někdo zájem, pokusím se sehnat bližší informace k tomuto vlaku.
Zdravím, mám takový netradiční námět. Nebo spíš dotaz. Pokud by někdo, někdo jako já, chopil díla a postavil bych vybrané TRAMVAJOVÉ tratě Česka, případně i Slovenska. Byl by nějaký modelář ochotný dodat, či dodělat vozy daných provozů? Protože asi tak, železničních tratí je 3 zadele, vozů na železnici je ještě víc. S oficiálníma modelama šalin do MSTS to pokulhává (že by proto, že nejsou tratě) nebo jen obecně není zájem? Proto se ptám, kdyby se něco utvořilo, aby to nebylo házení perel sviním, a nebylo tam pak s čím jezdit, jestli má cenu vůbec o něco se snažit.