prolam
Provozní technik
mikulda: Ne pro idnes: http://praha.idnes.cz/vykolejeni-vl...zpravy.aspx?c=A150715_133828_praha-zpravy_nubNejpravděpodobnější příčina se zatím jeví ta samá, jako v roce 2001 u Krakena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mikulda: Ne pro idnes: http://praha.idnes.cz/vykolejeni-vl...zpravy.aspx?c=A150715_133828_praha-zpravy_nubNejpravděpodobnější příčina se zatím jeví ta samá, jako v roce 2001 u Krakena.
Jednu vec vyčítam tej ČD modernizácii......Všetky križovania mali byť mimoúrovňové.
No pro normální soupravy by tam mělo být 140km/h a pro pinďu 160 km/h. kolik jel skutečně toď otázka. Ale na ten přejezd je z oblouku vidět tak 350 možná 400 m dopředu (při 160 km/h nějakejch 8,5 vteřin), takže klidně do toho mohl vletět prakticky traťovou. Ošklivý mlask. A ty žiletky, které to auto převáželo dokonaly asi své. Doufám že se zubatá už nažrala a půjde jinam.Zaujímalo by ma v akej rýchlosti sa zrazili....
Spýtaj sa toho strojvodcu s pendolína či mu ten šmrnc za to stojí.
Já bych hledal větší ohleduplnost řidičů a hlavně by to chtělo možná i víc uvažovat... Zatím jsem moc nesledoval, ze které strany ten kamion jel, ale z jedné strany jde ten přejezd dobře vidět, z druhé do něj nemůže vjet ve velké rychlosti (za přejezdem je zatáčka). Mě to prostě hlava nebere. A na technickou závadu to taky zrovna dvakrát nevypadá.... Napřed bych ale hledal jiná řešení pro zvýšení bezpečnosti než je úplné zrušení přejezdů.
Jen tak mimochodem, někde jsem teď četl, že je potvrzeno, že je to polák. A s těmi mám i já na cestách vlastní zkušenosti, naštěstí ne takovéto...
Nic proti Polákům, ale řidiči kamiónů této národnosti jezdí jako dobytci, vlastní zkušenost. Nechci urážet ale všechny řidiče kamiónů, ale i vola snad napadne, pokud visísm na přejezdu a to už buď, že mi chcíplo auto, nebo že už jsem takový debil, že tam vjedu na červenou. ZA TO BYCH OKAMŽITĚ BRAL PAPÍRY!, tak:Já bych hledal větší ohleduplnost řidičů a hlavně by to chtělo možná i víc uvažovat... ......někde jsem teď četl, že je potvrzeno, že je to polák. A s těmi mám i já na cestách vlastní zkušenosti, naštěstí ne takovéto...
Zaujímalo by ma v akej rýchlosti sa zrazili....
Tak zrovna přejezdy dodávaj železnici šmrnc...
a) pokud mi chipne auto, tak okamžitě volám 112, že visím na přejezdu a nejsem schopný jízdy (já osobně při volání na 112 bych šel směr proti vlaku a pokud by jel, snažil se dát návěst stůj zastav všemi prostředky, ale zaléží, zda by na mne fíra vůbec bral zřetel)