Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Dobře, kdyby ses v budoucnu rozhodl pro tenhle úsek, klidně k tomu pokusím dodat nějaké podklady pokud bude třeba. Jinak na Fren a Veřovice se taky těším ;)

ahoj, chci se zeptat zda jste nějak pokročil v trati 323 do ValMezu nebo aleespoň do Frenu? Je už něco ke stažení? díky.

a má někdo v plánu vytvořit trať z Frýdlanu na Ostravicí do Ostravice.Slyšel jsem že byla kolej až ke Starým Hamrům.

missot napsal:
a má někdo v plánu vytvořit trať z Frýdlanu na Ostravicí do Ostravice.Slyšel jsem že byla kolej až ke Starým Hamrům.
Ty by jsi se měl především starat o správnou instalaci trati a ne co kdo udělá nebo neudělá. Inkoust na tvé registraci ještě nestačil ani uschnout, a už takovéto starosti.... A až to zvládneš, můžeš si trať klidně postavit sám, dobročinnosti se meze nekladou Stále vyptávání se autorů se tady považuje za velké faux-pas, neboť autoři většinou tvoří podle sebe a teprve potom pro ty ostatní....

Původní budova i s výtopnou v Bílé stojí. Samotné těleso se moc nedochovalo, mimo zatopený úsek Staré Hamry zastávka - Mazák. Za dostatečně nízkého stavu je plocha nádraží ve Starých Hamrech přístupná suchou nohou (naposledy v létě 2003).

Ono jde vidět i na té letecké mapě, když si dáš současnost. Jinak na Bílé jsem byl před 5 lety a proto píšu, že dle mapy, ono se místa mění furt se něco bourá a staví, tak dopadlo nádraží SZD ve Svinově, vydrželo až do poslední přestavby Svinova.

Týjo.. teď vůbec nestavím :( . Není čas a když je, tak ho trávím přípravou na maturu, nebo jsem s přítelkyní, nebo s klukama paříme dokud jsme mladí :D :D. Jinak koleje jsou komplet do ValMezu, ale myslím, že to taky trošku stavba ztroskotalo na tom, že se mi vůbec nechce kopečkovat z Frenštátu dál, tohle mě vždycky nějak nebavilo :D. Já vlastně ani teď nemám simulátor v pc nainstalovaný.. Počkám, až pan Šemora vydá aktualizaci, objednám si dvd, což mě dokope k tomu, abych si znovu nainstaloval simulátor... a kdo ví, bude zima a to se určitě něco zas pohne vpřed ;)

Kde se da stahnout aktualní verze s usekem až do VM? Protože ta na Vaclavovych strankac i na uloz.tu je bez VM.

Zatím nikde, není vydán, vydán je pouze úsek Ostrava hl.n. - Frýdlant nad Ostravicí. Něco navíc už je hotovo, ale víc zatím nemůžu prozradit, nejsem k tomu oprávněn a v podstatě s tím mám společného jen velice málo.

Ahoj mám problém s touto tratí, když chci rozjet lokomotivu tak se sekne obrazovka a naskočí toto CZECHTRACK20 KLEPANI_IN.SMS přitom tento soubor je ve zvukách u tého trati, díky za odpovědi

Tam myslím že taky mám a musí to být ty soubory jen v jedné složce SOUND nebo to může být v té základní i v té kde je trať? a nemohl by jsi poslat jaký tam máš ty zvuky že bych si je překopíroval a třeba by to už šlo. a ještě jedná otázka jede i pod globalem LUHAČOVICE ? Díky moc.

Back
Nahoře