Trať 323 Frýdlant nad Ostravicí - Ostrava

Marco Polo napsal:
Ahoj, mám dotaz. Při vjezdu do stanice Paskov od FM mi na zhlavi aktivita spadne. Zkoušel jsem průjezd oběma kolejema a i s/bez trafficu. Setkal se s tim někdo prosím nebo má někdo řešení? děkuju, Marek
/....aktivita spadne./ - jaká aktivita?
/...a i s/bez trafficu./ - tzn. i při volné jízdě?

Verze, která je momentálně ke stáhnutí je funkční ( chybí tam, pokud se nepletu, nějaký plot, který jsem už doplnil ), tak při nejhorším můžeš zkusit trať smazat a znovu nainstalovat. O_o

Bylo to chybou na mojí straně. Padalo mi to kvůli trafficu mimo paskov - měl jsem tam špatně nadefinovanou trasu a myslel jsem, že to s tim nesouvisí. Tímto se ti Tequillo jako autorovi tratě omlouvám :-)

Ahoj,
už je trať hotová až do ValMezu? Nemyslím jen koleje, ale prostě komplet hotovo. Když tak hoďte odkaz. Díky :-)

Dlouho tu neštěkl ani pes, tak jsem se rozhodl popsat a ukázat, co je nového. ;-)

Po vydání tratě a následné odmlce, co se editoru týče, jsem postavil úsek Ostrava Kunčice - Ostrava Svinov (- Ostrava hl.n.).
Dále přišel na řadu úsek Frýdlant - Valašské Meziříčí. Položil jsem koleje, podnáspoval, a zjistil, že mám za Frenštátem chybu v kolejích. Mám hrůzu z toho, jak to budu celé předělávat až do ValMezu, a pak ještě pokládat znovu mé ''oblíbené'' náspy, tak jsem nachvilku nechal tenhle úsek být a protáhl radši trať z Kunčic do Havířova, když už jsem měl udělaný komplet ten úsek ze Svinova, že :D. Nakonec jsem vytvaroval terén a trochu udělal krajinu mezi Frýdlantem a Frenštátem.

A to jest všechno. Takže přibyla trať Ostrava hl.n. - Ostrava-Svinov - Havířov... tak je hotová z 95%. V některých úsecích je totiž krajina dodělaná jen v okolí kolejí, ale to bude brnkačka :D.

video z toho úseku najdete zde:
http://www.youtube.com/watch?v=XnTDFd-3c6U

Dál je tu úsek Frýdlant n.O. - Frenštát p.R
Koleje 100%, terén 98%, krajina je z poloviny, ale už se nejede po ''holé louce'' :D. Každopádně je z tohodle úseku taky co ukázat, takže video z tohoto úseku je zde:
http://www.youtube.com/watch?v=1F0VS0rThsA

pozn: 1/ hudbu jsem tam dal jenom jako podkreslení, aby to nebylo jen video bez zvuku, tak tolerujte prosím můj ''mix'' výběr :D

2/ video je bohužel v kvalitě ne úplně ideální, proto budete-li se dívat na tyto videa, přepněte kvalitu na 480p a okno pouze zvětšte, nedávejte na celou obrazovku.

Snad se budou alespoň trochu líbit nové úseky ;)

Tequilla

Paráda! Při koukání na video jsem si nekdy myslel ze jedes po trati 321.

Naposled editoval moderátor:
Fotky jsem na něj nabízel. A mám i vozy 054.2, ale také jiné priority než MSTS, takže já se do nich pouštět nebudu.

Tequilla020: Moc pěkná jízda přes Beskydy, skoro jako v reálu, už i bez toho zbytku krajiny to vypadá perfektně. Havířov to samé, i když na té trati si tedy oproti Beskydům hodně odpočineš. :D

Čouda: Kabinu se pokusím nafotit, od pondělka bych měl nastoupit ve VM na praxi, ale zatím nevím, co se po mě bude vyžadovat a kde budu, takže ti nemůžu nic slíbit.

Ahoj, jen by to chtělo konečně "vyžebrat" od tvůrců TRS model stanice Ostrava Vítkovice, ta seskládanina hold není to pravé ořechové, hlavně z důvodů, že jsem od nádraží bydlel jen co by kamenem dohodil.;) Jinak trať super a konečně budu moct zajet do Frenu, kde jsem jezdíval na prázdniny a nádraží jsem viděl prakticky z okna také.

Původně jsem chtěl vydat aktualizaci na Vánoce, ale jelikož mám poslední 2 měsíce problémy s očima, tak ukončuji práci na tomhle projektu na naurčito. Snad se k tomu budu moct vrátit a dokončit to, teď to ale opravdu není v mých silách. ;-)

Nemá náhodou někdo natočenou jízdu v obou směrech na trati 325 Veřovice - Studénka? Nebo nevíte, jestli to někde na netu není? Že bych se pokusil tuto trať postavit. Předem díky za odpovědi.

Honda900

Zdravím, :)

rosím pěkně, nenašla by se tu nějaká dobrá duše, která by mi vyrobila cedule zastávek a stanic pro tenhle projekt? ;-) Děkuji moc za odpověď a ochotu ;-).

Jinak k editoru se nějak v poslední době mám, tak zase trochu pracuji na trati, ale nesedím u počítače ze zdravotních důvodů moc dlouho ;-), ale přes to už mám podnáspovanou ( bůh žehnej ) celou trať. Ještě pár náspů mezi Veřovicemi a Frenštátem a mám ten největší hnus za sebou. Pak budu jen kopečkovat a dodělávat okolí a to už bude brnkačka a radost pracovat :). Určitě se bude na co těšit ;-)

Tequilla

Back
Nahoře