Aktivity Karlos

Zajímavý nápad. Jen mám dotaz - jako laika mne zajímá, zda je to v reálu vůbec možné?

Ahoj Karlosi, děkuji Ti za dvoudílnou aktivitu EC 276 Slovan. Mám radost, že nepoužíváš "strašný pytel nepotřebných vozidel, jak si autoři aktivit v poslední době zvykli. Tvoje aktivita je snadná, nemusíš jet na plný plyn, dle skutečnosti si musíš hlídat čas dle přiloženého SJR. To také není u aktivit zvykem. Jen bych měl na Tebe jednu prosbu, přidávej SJR bez zmenšování. Já si musel přiložené SJR zvětšit, abych to vůbec přečetl :).

Pro Bendíka:

V tom vlaku na fotografii výše, jsem jel a tam se zrodil nápad vytvořit tuto aktivitu. Akorát jsem zvolil jiné č. RJ a jiné HV.

Tak "jiné číslo" RailJetu jsi asi ani neměl k dispozici a Šachovka jako dispečerka (?) proč ne ... ;)

Zajímavé, zajímavé. Nicméně oba případy zde prezentované jsou situace, kdy je loko připřažena u řidičáku, zatímco "KarlíčekM" plánuje použít HV v aktivitě "jako by tam byl Taurus" - Je toto možné? Komunikoval by RJ s HV?

Zajímavé, zajímavé. Nicméně oba případy zde prezentované jsou situace, kdy je loko připřažena u řidičáku, zatímco "KarlíčekM" plánuje použít HV v aktivitě "jako by tam byl Taurus" - Je toto možné? Komunikoval by RJ s HV?

To rozhodně možné NENÍ, s RailJetem umí krom Tauru komunikovat jen Vectron a ani tím si nejsem jist a taky ne každý Taurus se s ním domluví. Nicméně co se právě té mašiny na řidičáku týče, v této pozici je občas vidět i klasický Taurus. Pokud vím, tak první i druhý případ vykonal cestu "tam" i "zpět" a ona druhá přeprava by se v blízké době (pravděpodobně v Pátek večer do Přerova a v Neděli večer zpět do Prahy) měla opakovat, jen s jiným kusem ;)

Asi by se to chovalo jen jako obyčejné vagony.
A jak se to chovalo když to nedávno jelo za Pendolíno do Ostravy s 380 002, jako "neobyčejné" vagóny? :eek:

No to víš že nedala :D
Proto nechápu tady to třídění jestli to táhne (ať už za předek, či za zadek) 380, 362, nebo ona Bobina ... Tedy táhnout (opět viz předchozí závorka) to může opravdu cokoli, "tlačit" to mohou už ale pouze vybrané Taury ÖBB ...

Někdy bych se chtěl dožít toho, aby se ten RailJet podíval i s tím Taurem až do Ostravy a zpátky. :rolleyes:

A já jsem předtím napsal něco jiného? :D RailJet s Taurem se do Ostravy podíval vlastní silou včetně cestujících minimálně na nějakých Czech Raildays.

railjet.jpg
Jde to tak i tak :)

362.119 je vyfocena v Praze na hlavním na rychlo na vlaku 70-77 ... dále to pokračovalo přes Malešice zase do Břeclavi

Ahoj Karlosi, můžeš mně, prosím Tě, poslat lokomotivu cd141012? Já jsem so stáhl od pikka její upgrade, ale chybí mi lokomotiva. Mohl bych ji vyměnit, ale ta "upgrade" je taková hezká :).

Děkuji Ti.

killero@centrum.cz

Jestli se jedná o tento balík -

„ČD 141 012-5 DKV Praha (PJ Děčín) (II.release)“ s názvem „CD141-update2012.rar“

141012sm.jpg

tak v tom balíku přeci model je komplet, jen je třeba si stáhnout kabinu a zvuky, ale oba odkazy jsou součástí průvodního slova :)

Back
Nahoře