Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Zdravím, mám problém s instalací. Stáhl jsem všechny díly tratě - tzn. 0 - 15 (instalátor, bin 1-15) a začal jsem instalovat všechny biny byly dostahovány a při instalaci to vyhodilo tuhle chybu: nějáká cesta/nějáký soubor - Nastala chyba při čtení zdrojového souboru: Zdrojový soubor je poškozen. Děkuji za odpovědi.
Tak koukám jako blázen, traffic z Hlučína, Regionova, nic se nekřížuje, ale vlak ovládaný počítačem neuhne do výhybky, ale jede rovně, kde vůbec není nadefinovaná trasa, má s tím někdo zkušenost? Je to chyba tratě, nebo čeho vlastně?
Dan
EDIT:
Tak když jsem pohnul výchozím bodem trasy traffic směrem k Opavě východ ze zast. Opava, tak traffic do výhybky odbočí. To jsem v MSTS zažil poprvé.
Paráda, víš jak to bolí a co je to za řachu, když čelem 810 napálíš do takového kmene stromu... Ne vážně, jsem rád, že není chyba jen u mne. Jinak zatím jiný nedostatek nezjištěn, jen takový dotaz, nebyla už vamodelována budova v Kozmicích? Mně se zdá, že jsem něco takového viděl a v trati mám furt defult.
Dan
Dobrý večer. Hlásím spíše kosmetickou chybku - lampu nebezpečně blízko koleje při výjezdu z areálu fabriky v Jeseníku. Sice se tam oficiálně nejezdí, ale tak co už...