Skiny Dodo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dodo
  • Datum začátku Datum začátku
Tak páni predsa len ešte niečo bude odo mňa. Vďaka Heklovi ktorý poskytol textúry ZSSKC 363 100 z Railworksu do MSTS
Takže chcel by som počuť Vaše názory. Samozrejme stále sa na nej pracuje.
SFCAN137.jpg
SFCAN138.jpg

Ďaľšia krásne prevádzková spoločnosti ZSSK Cargo 363 106-6 na ktorej sa podieľali viacerý ľudia.
Tvorba textúr 363 106-6 - Mates.zscs, Dano163
Dokončenie, doladenie - Dodo
Fotodokumentácia: Dusso

Vďaka ním si budete môcť zajazdiť aj s ňou už čoskoro.
SFCAN168.jpg

Dem mal asi namysli nove cargo dvojičky ?? Teda vynovene :D 363 142 a 363 138 napr :)
Ale tak maju byt prerobene všetky naše peršany :)

Cargo ma to isté čo naše 361,len nemajú rekuperaciu do vlastnej spotreby.... Inak su totožné. Sú to tie čo jazdia dvojmo.

No hej wed vravím,že dvojičky :D Tam šlo hlavne oto,aby jazdili na kabel :)
Ono su takmer totožne,kedže naši sudruhovia z Carga toho dost odkukali od 361 :)
Ja som sa pokusal neco spackat,ale z tych foto co mam sa to neda,kedže kvalita z mobilu :(
Ale teraz stoji na vychodnom 363 098 po novom lakovani,tak hadam sa zadari nafotit neco ked bude cas na zalohe :D

No hold jak som ti napísal,ked bude cas a hlavne budem mat dennu,tak bych urcite neco skusil nafotit napr tu 098,alebo potom jej sestricku ked bude po laku :D

Dominiku, nevím proč jsem uveden v eng souboru u cd_362001_hk, že jsem dělal brzdy, když jsou v něm brzdy původní (až na Blended, se kterým jediným jsem ti pomohl). Od ostatního ale dávám ruce pryč - ty brzdy tam jsou od začátku do konce ZSRovina - za to nezodpovídám, ani zodpovídat nechci. Žádám tě o okamžitou nápravu - vymaž moje jméno (a to jak z engu, tak z readme). Díky.
Nemusíš mi to písať 300-krát :) :D nechceš mi to poslať aj poštou nech je to 301 krát? som ti napísal že to upravím tak to upravím. Ja som ti to vysvetlil a nebudem sa opakovať v čom bola chyba..spokojnosť na oboch stranách

EDIT: už je to v pôvodných brzdách ...:D :D ...

1) Psal jsem to sem, než ses mi ozval...
2) V původních brzdách to právě bylo i předtim.

Jinak jsme si to myslim ujasnili, a neni třeba to zde dál rozmazávat. :)

Back
Nahoře