Zdá se, že brzdič BSE mám v OR vyřešený. Naklonoval jsem potřebné věci z 362 na 350tku a funguje jak má, nastavený tlak drží. Jen nechápu návod zde ve FAQ, proč se má mazat jeden řádek v engu, aby chodila přídavná? Já jsem porovnával neupravený eng a funguje také. Ten neupravený právě neumí udržet nastavený tlak. (do engu jsem naopak jeden řádek přidával)
Vyzkouším ještě na jiné mašině.
Ale, co je problém, je krokování na 350 a podobných mašinách. Mašinka bez úpravy se sice rozjede, ale zkrokovat je téměř nemožné. Alcapone na slezině poradil smazat v krokování všechny zápisy s jedničkou. Ano, pak to funguje, úspěšně jsem se rozjel a v pohodě zastavil, ale veškeré animace číselníku i pohybu rajčáku jsou pryč (oproti MSTS v OR to nefunguje ani v originále) Nemáte to někdo vyřešené ?
U žabotlamy sice zmizely ty všelijaké grafické blesky, asi nějaká aktualizace, ale nějak se tam chvěje číselník rychloměru. EDB nechodí jako B1 a B2 ale nabíhá plynule. Jestli to náhodou někdo nemá doladěné. Ale nejlepší by bylo to dát rovnou k Miranovi a ostatní úpravy pro OR na stránky autorů.