Náměty na aktivity - pro všechny aktivitáře

Já už v aktivitě Os 4233 použil 163.043 na nákladu :)
Ale jinak když v Ostravě na hlavním jsou odstavený 163 různých zbarvení (najbrt, čez) ve vlastnictví ČDC to vypadá hodně zajímavě :D

Právě, taky na to koukám. Cargo teď ale mají celkově v dispozici nějak moc mašin od "matky", co?

Tak 163 co měli tak rekonstruovali na 363.5 a asi jim chybí mašiny...
Ale když jsem viděl nedávno 163.043 na nákladu v Olomouci, tak jsem nevěřil, jestli to je opravdu pravda.

Tak 163 co měli tak rekonstruovali na 363.5 a asi jim chybí mašiny...
Docela by neškodilo občas se pokusit používat to kulaté, co ti sedí na krku a odstávají ti z toho plácačky, trochu efektivně.
Na co by si Cargo milostivě půjčovalo stejnosměrky, když na stejné výkony může použít i ty rekoesa?!
Ono je to totiž opačně: matka nemá dostatek ES na výkony přes systémy a tak si je musí půjčovat od dcery, které za to alespoň recipročně dává jednosystémovky.

Momentálně si myslím, že matka nemá v osobce zapůjčené žádné eso, některé 163 jsou dceři odprodané, mělo by se jednat o 23 strojů s čísly 021, 022, 026, 030, 034, 035, 041, 043, 044, 045, 042, 046, 047, 215, 217, 233, 243, ,245, 248, 251, 252 a 255, 256. Zda tomu tak je nebo ne nechť někdo upřesní.

Co se matce rozrůstá smečka InterPanterů, tak by mě překvapilo, když by si musela esa půjčovat.

No Michale esa asi nejsou moc do foroty, tento týden na některých plzeňských Rx jezdili opět brejle, ale asi se na "rychlík vyšší kvality" vyplatí dát diesel než vypůjčit eso od dcery.

Taky si myslím,že nemáme žádný ESA půjčený. Zřejmě na stav příznivě působí příchod nových Interpanterů. Dokonce jsem někde zaslechl,že od dubna by měly pokrýt i celou linku Praha - Č.Třebová - Brno.

Zdravím Pány aktivitáře,mám dotaz.Neplánujete někdo udělat Mn Břeclav - Moravský Písek a zpět na trati ,,321,, s loko ČDC 750 nebo ČDC 742?
Já osobně se přiznávám,že nákladní aktivity neumím tvořit a už vůbec ne posuny,umím jen Os,R co jsem se naučil.

Dobrý den nechtěl by někdo vytvořit rychlík Praha-Brno,Brno-Bohumín? V Brně je pouze změna číslování vlaku. viz. R 979 "Barbora" přecházející v Brně na R 835.

Našel jsem na webu fotku dnešního rychlíku vyšší kvality Rx 806 :) Údajně zdechl panter. To by byla fajnová aktivitka, dát si rychlík s reginou.

regina.jpg

Za toto by měli vrátit ČD peníze cestujícím, protože to s vyšší kvalitou nemá nic společného :D Ale je fakt, že se v tomto asi jede stejně jako v InterPanteru :D. Muselo být zajímavé, jak se do toho vlezli cestující, když v Olomouci je vždy plný perón.
Ale námět docela dobrý, možná by problém nebyl...

Našel jsem na webu fotku dnešního rychlíku vyšší kvality Rx 806 :) Údajně zdechl panter. To by byla fajnová aktivitka, dát si rychlík s reginou.
A jakou tomu vypočítali rychlost ? Když jede náhradní souprava ve složení 362 a sysel, tak nemůže jet 140 jako dříve, ale jen 105, protože se procenta počítají z rychlosti 160km/h. Úřední šiml je úřední šiml. Tak mi to vyprávěl fíra, který to má v turnuse.

Back
Nahoře