Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Chlapi web zrušený nie je. Web je stále funkčný, ale je nedostupný pre nezaplatenú doménu.....Web priestor mám zadara, takže web ako taký rušiť nemusím. Ja na to teraz peniaze nemám a dosť dlho ani mať nebudem. Takže ako som písal. Ak ho chcete Ďalej funkčný stačí sa vyskladať na doménu. Jeden príspevok som už dostal. Je to len na Vás.
Neviem musel by som pozrieť kurz.....Ale zhruba asi áno. Zatiaľ mám dva príspevky sľúbené s toho jeden poslaný, ale ešte nedorazil. Ak to bude všetko pokope podám presné hlásenie o stave.
Doména je predĺžená.....Ďakujem tým čo poslali príspevok.
Poison, alebo Bendík: 10 eur / Je tam uvedené len meno a podľa mena neviem kto to je....
Dodo: 5 eur
Joer : 10 eur
Došlo mi na účet 25 eur. Doména stála 17,28. Zostatok je 7,72 ktorí bude použitý pre Ďalšie obdobie. Pokiaľ by sa objavila ešte nejaká oneskorená platba dám vedieť.....Už ale ďalšie príspevky nie je treba posielať.
No já jsem sice důchodce, ale kdyby to nebylo na Slovensko, tak bych to klidně poslal. Měl jsem totiž problém, že to nejde poslat přes Servis24, musel bych jedině dojít do spořitelny. Bohužel než jsem se tam dostal tak už bylo vše vyřízený.
Chtěl jsem jen pomoci, protože si myslím, že těch 500Kč zase není tak moc. Postahoval jsem si opravdu hodně modelů a tak jsem to cítil jako morální povinnost. Bohužel to nevyšlo, tak když tak příště.