Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zpomalíš na výběh? To jsi to před tím "zpomalením" tahal silou dole kopcom?v Ejpovicích jsem o 2 minuty dřív oproti sjř., tak zpomalím na výběh a najednou se "vyloupne" Plzeň
Já se koukal do mapy a problém je jasný, ty tam máš už nový tunel a tím vlastně Chrást mineš, dle GVD 2016 jede pendolino starou tratí, takže jej budu muset v aktivitě podržet v Ejpovicích. Jinak Martine, hlavní v Ostravě je parádní, jen by to chtělo odělat koleje pošty. Poštovní vlaky jezdí stále a na jeden mám v aktivitě zálusk.A co se Ti na tom Dane nezdá?
Jsem ko... Napsal jsem výběh a myslel jsem smaotíží, prostě shodím tah a ještě musím přibrzdit. Jinak bych tam byl tak o pět, šest minut.Zpomalíš na výběh? To jsi to před tím "zpomalením" tahal silou dole kopcom?
Nedovedu si představit, že by Martin nepostavil v té trati tunel, na kterém se v reálu sám podílel.ty tam máš už nový tunel a tím vlastně Chrást mineš
dle GVD 2016 jede pendolino starou tratí, takže jej budu muset v aktivitě podržet v Ejpovicích.