Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Ahoj Dane, jasně. Čas je největší nepřítel :D . To jsme si jen na Tebe na zkoušce u této skladby s Kájou vzpomněli. Máme repertoár v širokém spektru a ne vše se hodí všude hrát. Pokud se zadaří, tak celé to dáme koncem září na Burčákové slavnosti opět na nádvoří vinotéky. Nyní to už budou skutečné dvouhodinové koncerty. V červenci hrajeme na soukromé akci pro 100 lidí. Pozvala si mne jedna fanynka z loňských burčákovek na svou svatbu. Asi hodinová produkce. Ta chce hlavně Adele a podobný styl. Jinak na těch vernisážích, kde bývá i starší obecenstvo, tam hrajeme nějaké odlehčenější melodie, většinou filmovky.

A do toho si také musím udělat čas i na vláčky. A určitě se dá pochopit, že jen ty vláčky člověk dělat nemůže, protože by zákonitě z toho už muselo časem člověku začít hrabat. :D A mám pocit, že ta hudba s kamarádkou přišla za pět minut dvanáct. :D Mě tedy drželo i to tříleté hraní v Ostravě a jen díky tomu máte tyto traťové úseky v BP. :D
Ale nyní na zkoušky vlakem nikam nejezdím, protože to mám jen po schodech nahoru a tudy opravdu žádný vlak nejezdí. :D Takže další práce jsou a budou v propojování tratí, to co je nutné propojit v zájmu provozu přímých vlaků a také mám hodně restíků ve starších úsecích a některé úseky chci přestavět do lepší kvality. A je jich také dost. :D Takže se nikdo nemusí ptát, co plánuji. Tak nějak jsem to stručně popsal. :D

Velice pěkné, klobouk dolů. Jenže to jsou zřejmě rendery z modelovacího programu a teď to ještě dostat do MSTS, (textury, jména materiálů, sestavení modelu tak aby to MSTS sežral a aby nebyla zbytečně veliká hodnota Kujus atd.)

Tak a teď dokopat Zbyňka, aby udělal i zbytek po staru. Když už máme nějaké modely. Vždyť úsek Choceň - Zábřeh byla pěkná trať.

Tak a teď dokopat Zbyňka, aby udělal i zbytek po staru. Když už máme nějaké modely. Vždyť úsek Choceň - Zábřeh byla pěkná trať.
To by musel předělat i esíčka z Dlouhé Třebové na Parník bez nového mostu a to nemá ve zdrojích kde vzít. Už jednou to odmítl.

Tak a teď dokopat Zbyňka
Jen moc do mě nekopat. Já teď mám co dělat na jiné trati. Teprve dnes jsem dal dohromady Blatec. :D Na této trati by nějaké nádražíčko od někoho jiného samozřejmě, nebylo ? Zrovna co dát za budovu na nádraží Blatec jsem dlouho přemýšlel a nakonec tam dal Vranovice. Také nesedí, ale nic víc podobného opravdu nemám. :D

Plánky celé staré trati Zábřeh - ČT mám (rok 2001) a je tam vše včetně komplet návěstidel Krasíkova, kdyby chtěl někdo modelovat návěstidla, pošlu podklady a nějaké fotografie co jsem sehnal.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře