robo stavitel 2010
Posunovač
Ja by som možno podľa skúsenosti pozeral na to koľko model obsahuje textúr či len jednú alebo dve ale teraz si spominám, že som pozlučoval aj tv stĺpy s trolejmi tam to pošlo celkom dobre ale napríklad niejake sídlisko tak to si radšej vymodelujem od základov a mám istotu, že bude to rozmerovo sedieť presne podľa mojich požiadaviek ale také objekty ako Pražská stanica alebo neviem také celkom zložite som ešte nerobil, pretože nepotrebujem. A zase prí veľmi veľkých a zložitych objektov, kde je veľa poligonov môžme naraziť na obmedzenia msts tiež sa mi stalo keď som urobil trošku viac detailnejšie objekty jak som mal síce gmax to vyexportoval bez problémov ale pri ukladaní v RE už vyhadzovalo chybu, chyba načítania objektu a ani náhľad neukázalo neostávalo nič iné, len to rozdeliť na dve objekty. Skôr to vidím v ako pri zlučovaní peronov s kolajami, úpravy mostov, ciest alebo trakčného vedenia a možno ešte by som to videl pri zlučovaní veľmi jednoduchých objektov do skúpim napríklad rodinné domčeky môžem pozlučovať do špecifickych poradí, vhodných do konkrétnej situácie.