Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zostavu mám nasledovnú:
IntelCore i3 3,40GHz, 8GB RAM, GK NVidia GeForce8400GS 4GB.
A stále FPS od 10 do 14, dosť ma to mrzí lebo keď vidím tie screeny z OR...no nič, budem s tým nejako laborovať. Neexistuje aby to FPS pri tej zostave bolo tak nízke.

No prave v programovaní tak je ak maš testovaciu verziu tak tvojou ulohou je prave testovať v rôzných situaciach a v prípade padov ťa to samo navadza na reportovanie a samozrejme aj prípojenie log listu. A programator potom len sa pokúša danú metodu, ktorá vyvolala krach opraviť či zmeni podmienku alebo datovy typ to už je na ňom a na okolnostiach a neviem v c# či sú unit testy ale asi hej keď ich pozná Java alebo obyc. C a keď mu tén test zbehne tak to vydá a tý zase by si to mal otestovať v rôzných situaciach ako sa to správa a niekedy je to dost zložite presvedčíť PC respektíve napísať koď ktorý by frčal bez chybne alebo može zas vyvolat daný proces konflikt s iným.Ve dvou případech jsem se s tím taky tak páral a na nic nepřišel. Nakonec jsem se vrátil o několit aktualizací nazpět a ejhle FPS zase cvičil na hodnotách okolo 40.
Pojal jsem podezření, že se občas programátorům povede zanést do aktualizací s nějakou vychytávkou i bug. Je to ovšem jen moje doměnka. Všiml jsem si taky, že některé aktualizace nepřináší žádná nová vylepšení, ale odstraňují právě různé bugy z kódu.
Na tejto zostave mi ide samozrejme aj RW. Icik, to máš ktorú verziu OR ? Lebo ja v nastaveniach obrazu ponuku Enable multisampling nemám...
Když to tvrdíš, ...Lze tuto grafickou kartu ASUS ROG STRIX GAMING RX560 DirectCU II 4GB EVO použít do základní desky