Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdravím a tleskám, netuším jak velké jsou nyní zásahy ale mnoho aktivit z dob minulých fungují i na současné verzi, bez toho aniž by je někdo upravil. Uvidíme jak to bude nyní, určitě se opět vydám vyzkoušet některé starší na nové verzi. Jestli jsem dobře pochopil tak do současných kolejí nejsou nijak extra velké zásahy? Spíše sleduji že se zlepšuje hlavně okolní krajina. Vypadá to úžasně. Děkuji za všechny hráče.Dnes jsem testoval jak se rozhodily aktivity, po drobných posunech některých kolejí. Oprava za Osekem je jednoduchá. Na nové spojce na Kanín se jen odstraní dva chybné body a na staré spojce se naopak červená čára myší přichytí ke dvěma novým bodům výhybek a dá se uložit.
Jednu opravu trasy jsem dělal v Nymburce, kdy jsem lízal ve zhlaví kolej hned vedle vjezdu do ranžíru, který tenkrát neexistoval. Ale tudy se normálně nejezdí. Na Babín jsem vkládal štíhlou vexli, ale ta má bod stejný jako vexle předchozí, takže tady žádný problém. A na vysočině jsem srovnával některé oblouky, ale trasu mi to žádnou nenarušilo. Takže asi nijak hrozné to nebude a tyto opravy by měl zvládnout každý mírně pokročilý uživatel, pokud se do oprav aktivitářům chtít nebude.
Jaké umění? Fíra má seznání trati a tyhle pevné děličky jej nemohou překvapit. A soukromnické garážovky jezdí s otevřeným NTB, kde mají kompletní itinerář a k tomu navigaci.bylo fírovské umění, když na noční Pannonii nějaká vypínačka vykoukla, stihnout skrokovat, případně na ESu lépe shodit celý sběrač.
Přesně v tomhle duchu tvořím aktivity.Nikdy se nemůže stát, že by mašinfíra jel po trati, kterou nezná.
To je len predpisová teória. Poznám len tu na fóre dvoch, ktorí museli ísť po tratiach kde nikdy nešli a poznanie tým pádom ani náhodou nemaliNikdy se nemůže stát, že by mašinfíra jel po trati, kterou nezná. .
Tyhle doby jsou už dávno pryč. Dnes jsou to tiráci na kolejích. Věř, že je to, jak jsem psal výše, mám tam nemálo bývalých kolegů u různých soukromníků. Zelená idem, červená stojim. Neznáš, nejedeš, nemáš penízky.Nikdy se nemůže stát, že by mašinfíra jel po trati, kterou nezná.