Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
Ještě reklamka na slíbenou Němku - střecha je podstatně prázdnější. Detailisté nechť porovnají se screenem zde a mohou se pokusit odhalit drobné úpravy modelu, nevedoucí k podstatné změně tvaru. Polygonů není tentokrát ani 90 tis., slabota (ale velmi těsně :cool: ) .

wip11.jpg
wip12.jpg

Mesoun to není jen stříbrnomodrý šíp nebo rudý blesk. Mesoun znamená i reklamy. Musím se přiznat, že jsem zatím kapituloval před Karoqem, protože mám jen jeden bok a druhý prostě ozrcadlit neumím. Stejně tak jsem kapituloval prozatím před Kometou, protože tam mi chybí obě čela a nemám náladu to lepit z těch hrůzofotek co mám. Tak jsem si spravil chuť u Nostalgie. Není to úplně tak jak bych si to představoval, a pokud se totálně nezblázním tak to asi lepší nebude, ale myslím si, že se na to (na rozdíl od těch příšerností co se válejí na nějakém tom úložišti ) koukat dá a že to ani nedopadlo zas tak děsivě. I když to najbrtí čelo má rezervy, no. Tak zase nějaké ty obrázky pro potěchu oka nebo pobavení. (Podle vkusu.) Modelově má stroj již kompletní HV, takže jsme se zase malinko přiblížili hranici sto tisíc polygonů. :cool: Ještě to vyzkoušet ve hře. Hlásí se někdo? (Řečnická otázka !)wip13.jpg
wip14.jpg

Tak snažíme se šéfe, že jo.
Mám Gentleman´s Agreement se Šmejkim (se kterým spolupracujeme nejen na tomto modelu) o tom, že si mesouny nejdřív zprovozní on v TRSku a pak půjdou tyhle ven pro ORTS. Jestli bude další reklamka opravdu netuším, ale snad bude Euro, Nostalgie, D1 Express a klasika stačit. Už fakt nemám sílu to popáté předělat. :eek:

Tenhle skin 380 004-2 není tak pěkný jako 013. Taky jsem ho nedělal vpodstatě já, ale většinu „neznámý autor“ a to z dost příšerných fotek. Navíc ho nenapadlo nafotit pravý bok a ten jsem musel poslepovat ručně z levého. Což se sice řekne jednoduše, ale snadné to rozhodně nebylo. Takže - do balíku s mesouny Karoqa přidám, i když to není úplně ono. Pokud někdo pozná svoji práci, dejte mi vědět. Vzpomněl bych si na něj v ReadMe.
Chtěl bych ještě poděkovat všem, co se na Facebooku po zveřejnění dotazu na fotodokumentaci ozvali a zásobili mě svými pořízenými fotografiemi Karoqa. Ale ono není poděkovat vlastně komu. ;)
wip16.jpg
wip15.jpg

Já snad budu moct konečně zařadit do chystané aktivity RJ 1003 Praha - Košice normální "Mesouny" v jiných zbarveních. :-) Přiznám se bez mučení, zatím mám ty moc nepovedené skiny z úložiště.:D

Našel by se někdo ochotný a vyfotil slovenského mesouna? Jen boky a čelo, naklonuji to, nehodlám se s tím moc crcat.

Našel by se někdo ochotný a vyfotil slovenského mesouna? Jen boky a čelo, naklonuji to, nehodlám se s tím moc crcat.
Čo sa mňa týka, tak ja to určite nebudem. Môj foťák by ma poslal na patričné miesta že čo fotím takú hnusnú mašinu :) Ale myslím že kindermafiáni majú fotiek a fotiek tak asi 397 GB ;)

Ještě že ty kindermafiány máme, co? :)
Len keby ešte tak vypotili niečo použiteľné a zmysluplné. Kecať na FB a žobroniť o fotky vedia dobre :D PS: Pikku dobre vie že ja len vŕtam. Okolo mňa to len prebehne, fotiť to nemám šancu. Na dráteníka som čas mal, stál pekne a snáď ho majster Pikku urobí

Len keby ešte tak vypotili niečo použiteľné a zmysluplné. Kecať na FB a žobroniť o fotky vedia dobre :D PS: Pikku dobre vie že ja len vŕtam. Okolo mňa to len prebehne, fotiť to nemám šancu. Na dráteníka som čas mal, stál pekne a snáď ho majster Pikku urobí
Akého dráteníka ???

Jenže dělat skin na něco, co leží víc jak 5 let v šuplíku? Ani nevíš jak mne štve, že není venku. Stojí skoro všude a nahrazovat to starým vozem M144 stoji za...

Jenže dělat skin na něco, co leží víc jak 5 let v šuplíku? Ani nevíš jak mne štve, že není venku. Stojí skoro všude a nahrazovat to starým vozem M144 stoji za...
Dane, a jsi si jistý že jsou ty fotky na desetiletý model?

Dane, a jsi si jistý že jsou ty fotky na desetiletý model?
To je mi jasné, že je nový model. Jen tak počítám, kdy "utekly" jediné dvě verze MVTV2 v trainsetu 090 na veřejnost a od té doby marně čekám, kdy budu moct "Mandelinky" nasadit do aktivit. :p:p:p:p

Back
Nahoře