alcapone
Pomocník strojvedoucího
My auto není nafukovací, už teď to jsou 2 PC, notebook, proviant a on lyže.Čau chlapi, ta chylupa by byl SUPROVNÍ nápad. A pokud by byl i sníh, tak si vemu lyže, už dlouho jsem si nezlámal hnáty,![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
My auto není nafukovací, už teď to jsou 2 PC, notebook, proviant a on lyže.Čau chlapi, ta chylupa by byl SUPROVNÍ nápad. A pokud by byl i sníh, tak si vemu lyže, už dlouho jsem si nezlámal hnáty,![]()
Josko, máš přece kamion, tam nás naskládáš všechny.My auto není nafukovací, už teď to jsou 2 PC, notebook, proviant a on lyže.
Ale jinak mne děsíte. Poplatek za místo sleziny v Praze bude vyšší než pronájem chalupy? Kolik, kolik, kolik,...
Kartou to asi zaplatit nepůjde, kolik je tedy vlezné? O tom jsem se na začátku vlákna nedočetl.
Mám ju zabudnúť aj tento rok?Tak zcela bezpečně vím, že Tax loni vystupoval na hlavním. Vezl mi totiž baterku, kterou zapomněl doma!![]()
Zbyňku, druhý den je zbytečný možná pro tebe, mně to vyhovuje a navíc nevím jak bych v hospodě skládal comp, večer jej balil a druhý den nanovo.. Tahle varianta je pro mne celá špatně.Ale to je pronájem na dva dny. Ten druhý den je myslím už zbytečný. To můžete jít z ubikací rovnou k Topolům a vyjde to ještě levněji.
A ty bys to dokázal?Mám ju zabudnúť aj tento rok?