16. setkání MSTS Praha

Registrácia na "Slezinu Praha 2020"

• Hlasovalo členů
    17
My auto není nafukovací, už teď to jsou 2 PC, notebook, proviant a on lyže.
Josko, máš přece kamion, tam nás naskládáš všechny. :) Tam ti vejde i výčep s hospodou, tak nač shánět chalupu. Jen zapřáhnout ten správný přívěs. :)
KimiR: Ono je to o tom, aby místo srazu bylo dostupné pro všechny. Například Olešná mne nelákala. Ano, určitě to tam má své tábornické kouzlo, ale není to pro každého. Ne každý na slezinu jede na dva dny.
Ale jinak mne děsíte. Poplatek za místo sleziny v Praze bude vyšší než pronájem chalupy? Kolik, kolik, kolik,... :)
Kartou to asi zaplatit nepůjde, kolik je tedy vlezné? O tom jsem se na začátku vlákna nedočetl.

Ale jinak mne děsíte. Poplatek za místo sleziny v Praze bude vyšší než pronájem chalupy? Kolik, kolik, kolik,... :)
Kartou to asi zaplatit nepůjde, kolik je tedy vlezné? O tom jsem se na začátku vlákna nedočetl.

Asi si Zbyňku nerozkliknul ty stránky s chalupami a nepodíval ses na Ceny za chalupu na víkend,a tím i cena os/víkend.Oproti Praze,máme svůj klid,vlastní prostor,vlastní ubytování,Pivo jakékoliv si budete přát.Jen za necelých 500 ,-/os/víkend se vsím všudy.

Josko tak už víme kde jsou ty ztracené peníze ze všech slezin. :D ,teďka se Zbyněk přiznal že nikdy neplatí vlezné v Praze :D

Ale mě zajímá nyní Praha. Loni jsem nebyl a kolik se platilo dříve si již nepamatuji. Nocleh nepotřebuji, jezdívám na jeden den.

Prej loni jsem nebyl,aha,tak vedle Deteria pan Zbyněk Šemora není, Takhlen lhát před celým fórem.

P3094765.JPG

Ta fotka je z předloňska. :)
Já nebyl ten rok, jak spadla ta trolej v Hrabovce a Taxe a spol, co jeli na slezinu, tak z vlaku vytahovali hasiči. A přijeli až někdy pozdě odpoledne. A já si říkal, ještě že jsem nejel. To bych se mohl rovnou otočit a jet domů.

Nechci ti kazit radost Zbyňku,ale měl by sis pročíst minulé sleziny,rok 2018 měl tax zásah hasičů,ty jsi byl doma.Minulý rok 2019,jsi byl přítomen.Já v tom hokej nemám,ale co je tu psáno i fotky ze slezin za poslední 2 roky,tak to nekecá :D .Jak pravá soudruh - Je to marné,je to marné,je to marné. :D

Tak zcela bezpečně vím, že Tax loni vystupoval na hlavním. Vezl mi totiž baterku, kterou zapomněl doma! :)

Týýý voe. Ta paměť. A prý se to bude už jen zhoršovat a zhoršovat. :) Naštěstí zatím zapomínám jen nepodstatné věci. Však za Bolševika bych byl už dávno v důchodu. :) Asi to mělo nějaké opodstatnění.

3600,-- za sál, 2500,-- nocleh. Co prožerete a vypijete te váš problém. Zbyňku a kdo jezdí poslední dejme tomu 3 roky na sraz, vlastně co se začalo platit jen tvrdé jádro. Hromada jich s placením přestala jezdit, tak ta cena prostě hraje roli. Dal se pobavíme v Praze.

Takže 3600 děleno 18 jsou dvě stovky. Jestli umím počítat.
A nebylo by lepší najít nějaký salonek v restauraci, jako je tomu v Bratislavě? A ty dvě stovky raději propít?
Ale to je pronájem na dva dny. Ten druhý den je myslím už zbytečný. To můžete jít z ubikací rovnou k Topolům a vyjde to ještě levněji.

Ale to je pronájem na dva dny. Ten druhý den je myslím už zbytečný. To můžete jít z ubikací rovnou k Topolům a vyjde to ještě levněji.
Zbyňku, druhý den je zbytečný možná pro tebe, mně to vyhovuje a navíc nevím jak bych v hospodě skládal comp, večer jej balil a druhý den nanovo.. Tahle varianta je pro mne celá špatně.

Co já byl na 14cti pražských slezinách, tak většina přijela na jeden den. Spících byla jen malá část vytrvalců. Takže Dane nemáš pravdu, že jeden den je zajímavý jen pro mě. Ale stále ještě nikdo nedokázal odpovědět, kolik je vlezné na osobu na den.

Čau Zbyňku.
To je jednoduché, cena je daná a záleží kolik se nás sleze, tudiž za sál se to dělí počtem lidí, my ostatní co tam spíme se dělíme ještě o cenu za nocleh. Takže podtrženo a sečteno, cena na osobu se domluví na místě s Joskou a myslím, že nikdy nebyla likvidační.

Jde o to, že u sebe nenosím hotovost, proto mne to zajímá. Vlastně není problém na místě převést peníze na účet. Nebuďme staromódní.

Back
Nahoře