Lakovna Lukyn-CZ pro Openrails

Díky za vyzkoušení, v tom případě nevím, co by to mohlo u mě způsobovat, ještě mne napadá, jaký máš parametr pro spouštění Editorů?
Mám tam mem:1024 ale myslím si že to tým nebude . Fakt neviem kde je problém, pretože aj Lukyn Písal že nemá stým problém. Samotný include problém nespôsobuje AE MSTS.

(Prosím moderátorov ak by túto konverzáciu mohli presunúť inde. Ďakujem )

Díky, parametrem to nebude, vytvořil jsem klasický eng na 370.024 a AE normálně naběhne i se můžu pohybovat v editoru, pokud tam nechám ten include eng, který mám nyní ve složce Openrails tak to prostě spadne.

A máš všetko potrebné k tomu engu stiahnuté z modely-msts.cz? Spoločný archív plus archív priamo pre 193/383?

Ano, model, chování, do common.inc složky brzdy, monitor, spriahlo a složku Siemens.
Nevím čím by to mohlo být, ale vytvořením klasického engu jsem se dostal mimo pády AE což mě postačuje, Dan tvoří jiným způsobem a tak je na tom hůř.

Tak na to kouknu, mi to dělá bordel taky. Ono já potřebuji vidět ty čtverečky, když v AE umisťuješ Loose con, pomáhám si tak u vzdálenosti při posunech a pak je mažu.

Další připravovaný kousek (specialně pro @mikulda) je Vectron 383.408-2 společnosti Metrans. Sice to modelově neni 100%, protože nové kousky, které Metrans obdržel, maji trochu jiný čelník. Ale i přesto doufám, že si cestu do vašeho trainsetu najde, aneb jak se říká "do trafficu dobrý". Met.jpg

Než projde připravovaný Vectron TBZ na okruhu ve Velimi, chystá se další skin (tentokrát specialně pro @zbynda ), a to Traxx 386 202-6
společnosti REGIO JET.
Zobrazit přílohu 25611
Opět se jedná o menší kompromis, co model a mapování dovolí...
V sim světě skvělý počin i když bych byl raději za nějakou 162.
V pracovním světě tyhle sráče nejraději prodat Metransu...

Já jsem Traxx vyzkoušel a za mě skvelá mašinka, s větrákem se nedá měřit.
Jedna věc je vyzkoušet a druhá na něm dělat několikahodinové šichty. Já si "vyzkoušel" laminátku a taky to bylo parádní svezení a za mě skvělá mašinka. Ale jezdit na tom přes Vysočinu sem a tam a kvrdlat kontolérem asi bude očistec...

V čem přesně je 386 horší než 162?
Nebudu to porovnávat ze 162. To ani z technického hlediska nejde. Řeknu k tomu jediné. Zlatý peršing kdy ovládání je krásně ergonomické a vše mám po ruce. To se o traxxu říct nedá.
A když porovnám 193 vs 386 tak jasně vítězí větrák. Spolehlivost, ergonomie, jednoduchost, chování za zlých adhezních podmínek, vše mluví pro vectrona. Čekám, že kolegové z metransu mi budou oponovat, ale tak to vidím já. Traxx je vhodný na vození bedýnek, ale ne na každodenní lítání 160 po rozbitých koridorech. A ani jeden stroj nemá na dobře nastaveného peršinga.

Tak to si potom pánové rozumíme. Já s tím Traxxem vezl kontejnery z Ostravy do Maďarska a jelo to samo. Akorát voličem nastavit rychlost, postupně tam nasypat plný a počítač si to přebere. A brzdí se s tím taky super - stačí mašince říct, kolik chci brzdit, a ona podle toho kombinuje EDB se vzduchem. A ani tak člověku nevadí, že pak poskakuje mezi stanicema (oproti třeba laminátce, než nakrokuje na poslední stupeň, tak už má zase výstrahu na vjezdu do stanice). Akorát to dlouho trvá po stahovačce nahodit. Zas já do Traxxu přesedl z dýzlkolomotivy, jet s netlumenými a netáhnoucími 2x740 po koridoru poloviční rychlostí není bůhví co.

Back
Nahoře