Skiny nejen pro OR, Dan J.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dan J.
  • Datum začátku Datum začátku
Dane, nechci tlumit tvoje nadšení, rybáky obecně můžu jako typ, ale pokud se mi nepovede přetahat data z nemocného disku nějak jinam, přišel jsem v podstatě o 85% modelů vytvořených do léta 2016. Včetně rybáků ...
Stále věřím ve svoji šťastnou hvězdu.
A neni možné použiť spätnú väzbu ?, Čiže .S súbor exportovať do 3ds ?

Ahoj, vím, že jsem potkával Dsd s dveřmi do služebního oddílu, které měly jen jedno okno a druhé křídlo bylo bez okna. Asi se ke konci provozu kombinovaly díly z různých vozů. Nebo nevím, nicméně, nachystáný skelet mám:
dsd zaplech2.jpg

Jen se právě bude muset doplnit jedna ventilačka v mapování a zrušit to bysazení okna:
dsd zaplech3.jpg
Ale texturu můžu tvořit a dělat, jen se budu modlit, ať Pikku rozchodí zdroják a celá práce nejde do....

Jinak to s těma fotkama platí, zatím se bohužel nikdo neozval (kromě fotek na tem muzejní Poprad, ten mám skoro hotový) a samozřejmě uvítám i fotky verze ČD. Nepotřebuji fotky přímo na skin, ale jako mustr co kde bylo ve skutečnosti, texturu si udělám svoji, to není problém.

A nesmím zapomenout na krnovský 043-7, od Jacka v mé podobě. :-)
(zatím jen číslo na skříni, ČSD a odstín kastle:
dsd 043-7.jpg

Tak to bych se trefil, já to tak přesně měl a pak jsem koukl na tvůj skin a předělal jsem to dle tebe a teď už to nepůjde předělat zpátky.
textura jacek.jpg

Heuréka, stáli při mě všichni svatí, naštěstí jsem shodil program jen na lištu, takže Ctrl+Z, odstranil jsem špínu a nápis přehodil...

Daad_002.jpg
Tenhle byl jednoduchý, nebyl překryt špínou.
dsd 043-7.jpg

Pánové, o tom programu se již dávno ví - pouze je zde z etických důvodů tabu.
Kromě toho to není tak jednoduché, jak si myslíte.

Zatím co dvě verze výš jsou hotové a není třeba mapovat a doplňovat nic, pomalu vzniká verze ČD Daad-k 30 54 93-21 289-1, DKV: Brno, Dom. st. Hodonín. Tam se bude muset dodělat komín do střechy,
CD_Daad_k.jpg

Dane, náhodou jsem si vzpomněl, že jsem 2 roky zpátky fotil nějaký služební rybák na dni železnice v Bohumíně. Vůz byl domovskou stanicí pravděpodobně Valmez nebo Olomouc. Tehdy jsem byl ještě bez zrcadla, takže je to focené 15 let starým kompaktem a fotky tomu odpovídají (asi bude třeba poladit barvy a trochu to srovnat). Pokud máš zájem, můžu je pohledat na disku.

Čau Plexi.
Tak mi je klidně pošli, určitě budou vítány (třeba spáchám ještě jednu nějakou verzi), ale ČSD variantu klasického Dsd mám uzavřenou, teď bych uvítal jakékoliv foto z provozu ČSD, kde jsou vidět nápisy pro tenhle Rybák.

Tak ten ČD je zatím asi největší drbačka co jsem kdy dělal....
CD_Daad_k2.jpg
Pomalu začínám litovat, že jsem se do toho období ČD pustil, záměr byl rok 1980 - 89. :-)

Back
Nahoře