Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Z předpisu D1:Rychlost 30 platí do odbočky. Pro přímí směr 40. Bez rozdílu jaký je to vlak.
To je hezké, samozřejmě počtu a rád se přiuřím, ale už budu mít hlavu ja pátrací balón.Trocha samostudia

pěkné noty !Jen tak pro zajímavost, kdyby chtěl někdo ze začátečníků nakouknout, jak se chytá na posuny a dělá aktivita, zde je takový velmi, velmi hrubý náčrt pro mojí pomoc:
Zobrazit přílohu 27743Zobrazit přílohu 27744Zobrazit přílohu 27745
+ dalších asi 10 listů v sešitě s časy traffic a poznámkama k testum při jednotlivých posunech.Zatím jsem s vlakem Modrý Portugal dorazil úspěšně do Brna (tedy aktivita po kouscích) a nyní nezbývá, než projet celý scelená blok a vydat se směr Vyškov na Moravě... Tak jsem zvědavý, co se mnou vydrbě a už se "těším", jak to pojedu celé znova... Ale slibuji, že příznivci Bardotek s novou 3D kabinou, si nové modely a kabinu užijí na 100%.
Jinak strašně, ale strašně škrábu, zvlášť, když mám při tom čumět na trať...![]()
A takto je z těch not zahraný posun v Břeclavi...

Jo takto zapínat. Už chápu.Ahoj. Ano, Alt+R, já jen nevěděl, kdy ho vypínat, start mašiny je s vyplým, takže vlastně, kde opakovač zapínat.![]()