Elektrické lokomotivy ŠKODA pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Pikku
  • Datum začátku Datum začátku
A ještě jedna otázka. Prosím chyba sběrače je u mě nebo chyba někde jinde a jak se jí po případě zbavit? Díky

Přílohy

• Bez názvu.jpg
    Bez názvu.jpg
    619.3 KB · Zobrazeno: 46
Ahoj,
takže ke sběrači: Nejsem autor modelu, ale myslím si, že jeden sběrač je dělaný na naši výšku troleje a druhý na zahraniční výšku troleje, např.: Rakousko, Německo.
Ke kabině: Ano, animace mi v OR také funguje chybně tak, jak popisuješ.

Zkus to bezdrátově milý Marconi. Animace jsou zaměřené na nativní formát frontu kabiny. A ten je 1600x1163, tedy 3:4 (přibližně).
Stačí si tedy kabinu pomocí CTRL+1 přepnout a animace se trefí kam mají. To platí pro většinu 2D kabin. Jejich autoři je totiž tvořili ještě před ORTS a nemohli tušit, že budou užívané s funkcí "% roztažení 2D kabiny" a tu může mít nastavenu každý jinak. Ostatně šišaté budíky jsou vidět na nejednom screenu.

Zdravím. Mě šlo u té cab že při zvednutí sběrače se ikony na loko obrazovce přepnou, ale při stažení sběrače od někud přiletí. Jinak dík za radu CTRL + 1 budu si pamatovat. U některých loko se bude hodit.

Zdravím. Mě šlo u té cab že při zvednutí sběrače se ikony na loko obrazovce přepnou, ale při stažení sběrače od někud přiletí. Jinak dík za radu CTRL + 1 budu si pamatovat. U některých loko se bude hodit.
A ty si myslíš, že to překrívání má jen Mesoun, zvykni si laskavě. My s tim žijeme 20 let a nikdo si nestěžoval.

Hele, asi takhle. Já vím, že nefuků je ve všech simech dvanáct do tuctu. Já vím, že je to takový plevel ve hře. Já vím, že je hromada repaintů na mnohem lepší Heklův model. Já vím věcí ... Ale když jsem použil k výrobě 163.2 mojí 131, tak udělat ze 163 363 je naprostá maličkost, pověstný krůček. Zelenou stačí přemalovat na modrou, vyměnit ten čurbes na střeše a pod skříní a další model je hotov. A kdybyste věděli, co DreamTeam chystá, tak byste pochopili, že s modelem esa prostě nejde odolat. Takže již brzy ve vašich virtuálních vláčkodráhách. (A tentokrát s oběma smykadly ve stejné výši.)
363003.jpg

A o fous horší screeny ze ShapeVieweru.
SFCAN941.jpg
SFCAN940.jpg

Já vím, že nefuků je ve všech simech dvanáct do tuctu.
A prudíčů jak by smet. :p Co takhle ČSD verzi? A když už jsme u těch ČSD verzí, chtělo by to i na Hrbatou 130ku, nemáme čím tahat vlaky v roce 1987 - 89 na osobácích.

Když je dneska speciální datum - palindrom, tak proč nevydat další model. Je to již dříve zveřejněná řada 181 (s několika drobnými úpravami opravami), ale tentokrát obsahuje plně animovanou (!) a funkční (!) 3D kabinu. Moc děkuji @nick200202 a @TheDanny, kteří nadefinovali animace podle vyladěného enginu od @Josef Vogeltanz. Pro větší komfort si v ORTS ovládání nadefinujte totožné klávesy pro pohled z kabiny i 3D kabiny. Kluci zkusili dát 3D cab do adresáře zvlášť a ono to překvapivě funguje! Takže se otevírají další netušené možnosti. Pokud vám budou problikávat některé ukazatele, spouštějte ORTS v 32bit versi.
cd181.gif
No a příště snad už něco novějšího. (Nebo naopak něco o mnoho staršího.)

Když je dneska speciální datum - palindrom, tak proč nevydat další model. Je to již dříve zveřejněná řada 181 (s několika drobnými úpravami opravami), ale tentokrát obsahuje plně animovanou (!) a funkční (!) 3D kabinu. Moc děkuji @nick200202 a @TheDanny, kteří nadefinovali animace podle vyladěného enginu od @Josef Vogeltanz. Pro větší komfort si v ORTS ovládání nadefinujte totožné klávesy pro pohled z kabiny i 3D kabiny. Kluci zkusili dát 3D cab do adresáře zvlášť a ono to překvapivě funguje! Takže se otevírají další netušené možnosti. Pokud vám budou problikávat některé ukazatele, spouštějte ORTS v 32bit versi.
Zobrazit přílohu 28107
No a příště snad už něco novějšího. (Nebo naopak něco o mnoho staršího.)
Zdravím,nevím jestli je chyba u mne,ale při přepnutí pohledu z kabiny na venkovní a zpět už se mi vnitřek kabiny neozobrazí..

Zdravím,nevím jestli je chyba u mne,ale při přepnutí pohledu z kabiny na venkovní a zpět už se mi vnitřek kabiny neozobrazí..
... Pro větší komfort si v ORTS ovládání nadefinujte totožné klávesy pro pohled z kabiny i 3D kabiny ...
Musíš si nadefinovat v options klávesu „1“ nejen pro pohled z kabiny, ale i pro pohled z 3D kabiny. Jinak se ti po změně pohledu zobrazí 3D kabina až po zmáčknutí komba „Alt+1“. :)

EDIT: Už nic, chyba opět nastala mezi klávesnicí a židlí. Včera jsem totiž balíček stáhnul a nefungoval, dneska ráno stáhnu ten samý a ono funguje... o_O

Mimochodem, zpráva z terénu - "Wapky" z Pikkovy dílny se těší takové oblibě, že si je stáhlo i ČD Cargo a půjčilo je na hraní AWT, minulý týden do toho nejvíc počmáraného (vůz. inv. č. 418) nakládali uhlí v jednom z Karvinských dolů :)

Musíš si nadefinovat v options klávesu „1“ nejen pro pohled z kabiny, ale i pro pohled z 3D kabiny. Jinak se ti po změně pohledu zobrazí 3D kabina až po zmáčknutí komba „Alt+1“. :)
Zdravím,dík za radu chyba byla u mne.Odbyl jsem čtení.

Pikku,
díky za nádherný model. Jen jej nemůžu rozhýbat. Sběrače nahoře, napětí na voltmetru, brzdové válce prázdné, směr zařazen a po otočení kontroléru se ampérmetry ani nehnou. Pročetl jsem snad všechny přiložené dokumenty a nenašel jsem nějaké speciální požadavky na oživení.
Díky.

Back
Nahoře