Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
A ty si myslíš, že to překrívání má jen Mesoun, zvykni si laskavě. My s tim žijeme 20 let a nikdo si nestěžoval.Zdravím. Mě šlo u té cab že při zvednutí sběrače se ikony na loko obrazovce přepnou, ale při stažení sběrače od někud přiletí. Jinak dík za radu CTRL + 1 budu si pamatovat. U některých loko se bude hodit.

A prudíčů jak by smet.Já vím, že nefuků je ve všech simech dvanáct do tuctu.
Hmm, to zní dobře. Že by kabinka na esíčka?A kdybyste věděli, co DreamTeam chystá, tak byste pochopili, že s modelem esa prostě nejde odolat.

Zdravím,nevím jestli je chyba u mne,ale při přepnutí pohledu z kabiny na venkovní a zpět už se mi vnitřek kabiny neozobrazí..Když je dneska speciální datum - palindrom, tak proč nevydat další model. Je to již dříve zveřejněná řada 181 (s několika drobnýmiúpravamiopravami), ale tentokrát obsahuje plně animovanou (!) a funkční (!) 3D kabinu. Moc děkuji @nick200202 a @TheDanny, kteří nadefinovali animace podle vyladěného enginu od @Josef Vogeltanz. Pro větší komfort si v ORTS ovládání nadefinujte totožné klávesy pro pohled z kabiny i 3D kabiny. Kluci zkusili dát 3D cab do adresáře zvlášť a ono to překvapivě funguje! Takže se otevírají další netušené možnosti. Pokud vám budou problikávat některé ukazatele, spouštějte ORTS v 32bit versi.
Zobrazit přílohu 28107
No a příště snad už něco novějšího. (Nebo naopak něco o mnoho staršího.)
Zdravím,nevím jestli je chyba u mne,ale při přepnutí pohledu z kabiny na venkovní a zpět už se mi vnitřek kabiny neozobrazí..
Musíš si nadefinovat v options klávesu „1“ nejen pro pohled z kabiny, ale i pro pohled z 3D kabiny. Jinak se ti po změně pohledu zobrazí 3D kabina až po zmáčknutí komba „Alt+1“.... Pro větší komfort si v ORTS ovládání nadefinujte totožné klávesy pro pohled z kabiny i 3D kabiny ...
Zdravím,dík za radu chyba byla u mne.Odbyl jsem čtení.Musíš si nadefinovat v options klávesu „1“ nejen pro pohled z kabiny, ale i pro pohled z 3D kabiny. Jinak se ti po změně pohledu zobrazí 3D kabina až po zmáčknutí komba „Alt+1“.![]()
Jsem rád, že to funguje. Já se s tím trápil poměrně dlouho taky, tak proto to vím.Zdravím,dík za radu chyba byla u mne.Odbyl jsem čtení.