Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

Oblohu mám standart, to na obrázku neřeš, je přesvětlený a mraky vylezly víc než by měly..., aby bylo vidět s čím v noci jedu...Co to máš za noční oblohu? Na tom posledním screenu je vidět Mléčná dráha?

Ne, jde o posuny, tady je zas nějaký BUG OR, který vypíná zvuky u mašin při odpojední z hráčovy soupravy a tady jednička nepomůže, chce to opravu.Přípoj S1 a poběží.
Josko. Ty jsi dobrý teoretik, ale pustil jsi si někdy Openrails a podíval se na soupravu? To jak jsem napsal výše to nastatavení, tím se to dá do pořádku. Ale originál stažený Vectron plus vozy vypadá takto. Poznamenávám, že vozy Regiojetu jsou nastaveny správně. Problém má jenom Metropolitan a extrém je to Béčko 249. Tam jde karoserie na karoserii a měchy nevidíš vůbec. :Zbyňku to je špatně. V ORTS to funguje jinak.

Tomu věřím, ale musí být zpětná kompatibilita se všemi ostatními vozidly. A ta jaksi není. Vectron právě má nastavení spřáhel 0. Po přepočítání na 30cm se už nárazníky dotýkají jak mají. To že se vozidla natahují, to se děje i s nastavením na 30, když jsem za to vzal.Josef má pravdu. 0cm a druhá míra typicky 7cm jsou nutné kvůli natažení soupravy. To v MSTS nebylo možné. Někteří ladiči to doposud nepostřehli.