Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš si věci hlídat, bež se raději učit, nebo jdi ven, nikoho to nezajímá, venku je krásně.Ahoj mám takový problém pan Matix8CZE mi ukradl trat Breclav - Praha a když mu řeknu at si ji smaže tak s tím nic neudělá ukradl jí právě mě já mám officiálně zakoupenej flash disk
Abych to tu dal na pravou míru ano je tu moje chyba ale trať BP nebo spíš chybějící soubory mi dodal tady sám pan uživatel ano neměl jsem si je brát ale to je vedlejší takže vlastně nikdo nic né ukradl on mi je doprovolně poslal a to že se pak obrátil proti mě a napsal toto hovno je dobrý no (trať klidně smažu jen jsem to chtěl říct jak to doopravdy je protože rozumnému člověku dojde že ukrást něco co má někdo jiný v PC nejde aniž bych k tomu PC měl přístup)Ahoj mám takový problém pan Matix8CZE mi ukradl trat Breclav - Praha a když mu řeknu at si ji smaže tak s tím nic neudělá ukradl jí právě mě já mám officiálně zakoupenej flash disk
Jako já myslel že je to fórum kde si každej aspoň tak nějak pomůžeme a ne psát hovadinyAhoj mám takový problém pan Matix8CZE mi ukradl trat Breclav - Praha a když mu řeknu at si ji smaže tak s tím nic neudělá ukradl jí právě mě já mám officiálně zakoupenej flash disk
Toto mi príde ako náhodný generátor slovAbych to tu dal na pravou míru ano je tu moje chyba ale trať BP nebo spíš chybějící soubory mi dodal tady sám pan uživatel ano neměl jsem si je brát ale to je vedlejší takže vlastně nikdo nic né ukradl on mi je doprovolně poslal a to že se pak obrátil proti mě a napsal toto hovno je dobrý no (trať klidně smažu jen jsem to chtěl říct jak to doopravdy je protože rozumnému člověku dojde že ukrást něco co má někdo jiný v PC nejde aniž bych k tomu PC měl přístup)
Napiš Zemanovi na hrad, nech na neho pošle hradnu strážAhoj mám takový problém pan Matix8CZE mi ukradl trat Breclav - Praha a když mu řeknu at si ji smaže tak s tím nic neudělá ukradl jí právě mě já mám officiálně zakoupenej flash disk