krádež trati BP

Prosím pěkně, pokud si trať měl na PC, tak jak ti ji mohl "ukradnout" ?:rolleyes: Pokud ti ukradl flešku, tak už je to věc jiná, ale koneckonců co čekáš, že ji půjdeme z něho vymlátit?

Ahoj mám takový problém pan Matix8CZE mi ukradl trat Breclav - Praha a když mu řeknu at si ji smaže tak s tím nic neudělá ukradl jí právě mě já mám officiálně zakoupenej flash disk
Abych to tu dal na pravou míru ano je tu moje chyba ale trať BP nebo spíš chybějící soubory mi dodal tady sám pan uživatel ano neměl jsem si je brát ale to je vedlejší takže vlastně nikdo nic né ukradl on mi je doprovolně poslal a to že se pak obrátil proti mě a napsal toto hovno je dobrý no (trať klidně smažu jen jsem to chtěl říct jak to doopravdy je protože rozumnému člověku dojde že ukrást něco co má někdo jiný v PC nejde aniž bych k tomu PC měl přístup)

Abych to tu dal na pravou míru ano je tu moje chyba ale trať BP nebo spíš chybějící soubory mi dodal tady sám pan uživatel ano neměl jsem si je brát ale to je vedlejší takže vlastně nikdo nic né ukradl on mi je doprovolně poslal a to že se pak obrátil proti mě a napsal toto hovno je dobrý no (trať klidně smažu jen jsem to chtěl říct jak to doopravdy je protože rozumnému člověku dojde že ukrást něco co má někdo jiný v PC nejde aniž bych k tomu PC měl přístup)
Toto mi príde ako náhodný generátor slov :D

Ahoj mám takový problém pan Matix8CZE mi ukradl trat Breclav - Praha a když mu řeknu at si ji smaže tak s tím nic neudělá ukradl jí právě mě já mám officiálně zakoupenej flash disk
Napiš Zemanovi na hrad, nech na neho pošle hradnu stráž :D :D :D
Alebo napiš o tom poviedku " Jak mi Matix8cze oprcal flashku a šlohnul z ní trat BP " :D :D :D

Sorry, nevedel som si pomoct, ale toto ma pobavilo, vojna bonzakov :D :D :D
Žeby tento tu Matix8cze kradol trat BP ? Ved už vo februari sa natriasal akym je on hrdym majitelom trate BP, hral sa na čestneho a upozornoval na piratov, toto mi hlava nepoberie :D :D :D
Screenshot_2021-05-15 Rozdávání trati BP(1).jpg

No je vidět, že je tady okurková sezona. :)
Nebojte, brzy vám vydám aktualizaci. To zase bude rozdávání a krádeží. :) Až tu aktualizaci někdo ukradne druhému přímo z počítače. Ale určitě by to šlo. Hacknout, ovládnout počítač nepřítele a vysosat jeho tratě a vlaky. :)
Hlavně aby kvůli mým tratím nezačala třetí světová. Měl jsem nedávno nějakou podezřelou objednávku z Ruska, nějaký Vladimír, ale příjmení si raději změnil, platil to agent z Berlína, tak nevím nevím. :)

Back
Nahoře