Michal Koňařík
Cestující
Zdravím mám problém s verzí od icika mám vše instalováno jedu 162 + Abmz a nebrzdí mne vlak . A když někdy ano tak se to plní strašně pomalu. Za každou radu budu rád.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Máš vše nastavené dle návodu? A v jakém režimu brždění máš loko a vozy? Chyba bude asi někde u tebe, protože já s bržděním protíže neměl...Zdravím mám problém s verzí od icika mám vše instalováno jedu 162 + Abmz a nebrzdí mne vlak . A když někdy ano tak se to plní strašně pomalu. Za každou radu budu rád.
Mam je v režimu P ale zkoušel jsem i jinačí ale bez rozdíluMáš vše nastavené dle návodu? A v jakém režimu brždění máš loko a vozy? Chyba bude asi někde u tebe, protože já s bržděním protíže neměl...
Tak to máš asi smůlu. tenhle eng byl jen pro MSTS. Ale jinak 380 od pana Skůry a od Pikka je je asi stejný rozdíl jako Trabant a Superb sorry.Ahojte, nevedeli by ste ako by sa dal spojazdniť na tejto verzii OR pôvodný model CD 380 z tejto stránky? https://skura.msts.cz/elektricke.html Postupoval som presne podľa manuálu dal som comment aj pre HV aj MultiSystemEngine( 1 ). Pri F5 ukazuje že výkon - Zap . Mašina aj "hučí" ale keď sa chcem rozbehnúť nič....môžem mačkať D stále ale nerozbehnem sa....neviete aký môže byt´problém?
P.S.: áno viem že je dostupná nová verzia od Pikku ale mne osobne je sympatickejšia táto pôvodná verzia a aj pôvodná kabína a ja som si vyladil brzdy v engu podľa seba presne na tento model, takže mám záujem jazdiť hlavne na tomto modeli
Hoši, takhle ne. Proč je v zimě v 8:30 tma jak někde. Proč mě po připojení zadní loko přestane souprava brzdit a typu, že mám vlézt do te připojené mašiny a dát závěr, to neberu, tam je fíra, tak si to dělá sám (navíc se z ní stane do Nymburka táhnoucí a zpět do Kolína postrková), nehledě na to, že jedu s motorem a na elektriku nemám zkoušky. Za další hromada trafiku mě jen tak stojí, nechce docuknout na konec nebo jiný problém.