CZSK verze 1.2

Zdravím mám problém s verzí od icika mám vše instalováno jedu 162 + Abmz a nebrzdí mne vlak . A když někdy ano tak se to plní strašně pomalu. Za každou radu budu rád.

Zdravím mám problém s verzí od icika mám vše instalováno jedu 162 + Abmz a nebrzdí mne vlak . A když někdy ano tak se to plní strašně pomalu. Za každou radu budu rád.
Máš vše nastavené dle návodu? A v jakém režimu brždění máš loko a vozy? Chyba bude asi někde u tebe, protože já s bržděním protíže neměl...

Ahojte, nevedeli by ste ako by sa dal spojazdniť na tejto verzii OR pôvodný model CD 380 z tejto stránky? https://skura.msts.cz/elektricke.html Postupoval som presne podľa manuálu dal som comment aj pre HV aj MultiSystemEngine( 1 ). Pri F5 ukazuje že výkon - Zap . Mašina aj "hučí" ale keď sa chcem rozbehnúť nič....môžem mačkať D stále ale nerozbehnem sa....neviete aký môže byt´problém?

P.S.: áno viem že je dostupná nová verzia od Pikku ale mne osobne je sympatickejšia táto pôvodná verzia a aj pôvodná kabína a ja som si vyladil brzdy v engu podľa seba presne na tento model, takže mám záujem jazdiť hlavne na tomto modeli

Ahojte, nevedeli by ste ako by sa dal spojazdniť na tejto verzii OR pôvodný model CD 380 z tejto stránky? https://skura.msts.cz/elektricke.html Postupoval som presne podľa manuálu dal som comment aj pre HV aj MultiSystemEngine( 1 ). Pri F5 ukazuje že výkon - Zap . Mašina aj "hučí" ale keď sa chcem rozbehnúť nič....môžem mačkať D stále ale nerozbehnem sa....neviete aký môže byt´problém?

P.S.: áno viem že je dostupná nová verzia od Pikku ale mne osobne je sympatickejšia táto pôvodná verzia a aj pôvodná kabína a ja som si vyladil brzdy v engu podľa seba presne na tento model, takže mám záujem jazdiť hlavne na tomto modeli
Tak to máš asi smůlu. tenhle eng byl jen pro MSTS. Ale jinak 380 od pana Skůry a od Pikka je je asi stejný rozdíl jako Trabant a Superb sorry.

Ahoj všem,prosim při brzdění u loko M2962021 mi klesá tlak jen v brzdovém potrubí a v brzdových valcích ne a vlak nebrzdí,copa mam špatně?Děkuji NM

Ahoj, koukni se na tlak pomocné jímky, jestli není příliš nízký. Nesmí být nižší než tlak v potrubí, jinak vzduch do válců nedostaneš.

Tak jsem si stáhl tuto verzi OR, že jí vyzkouším. Jenže. Začne se načítat trať, objeví se úvodní obrázek k trati 321 a po chvíli následuje pouze odchod k Billovi.
Ostatní verze OR_MG šlapou, jak mají.

Čau, co se OR CZ nelíbí v moji aktivitě na trati 310 v Krnově? Starý OR bez problémů a tady mi to vždy na vjezdu do Krnova slítne:
pad 310.jpg

Tak objasněno a ani se nedivím, v Krnově byla poškozená trasa, tak, že byl blok bod na jiné koleji. Nechápu, jak se mi to povedlo, ale taky nechápu, že OR spadnul až v Krnově při nefunkční trase hráče. Aktivitu normálně načetl až do místa chyby. MSTS se poroučel k zemi ihned. :)

Před chvílí vyšel nový patch, verze 1.2.2.
Asi největší změnou je zprovoznění automatických aktualizací. Při startu si OpenRails nejdřív zjistí, jestli neexistuje novější verze. Pokud ano, stáhne aktualizovaný obsah. Celá operace většinou trvá do vteřiny a kdyby nebyla potvrzena hláškou, ani byste si toho nevšimli.
Obrovská výhoda je, že už nemusíme vydávat další verze (1.3 1.4 apod) ani patche na web, ale vše proběhne samo při každém startu OR.
Další obrovská výhoda je, že jsme schopni chybu opravit téměř okamžitě po jejím nahlášení. Když se dozvíme o chybě, jednoduše ji opravíme (no.. jednoduše) a může jít okamžitě ven. Není potřeba nic stahovat, nic řešit. Stačí spustit OR.
Pokud by někdo přecejen nechtěl aktualizace stahovat, stačí do adresáře OR přidat soubor "SkipAuto.ini" (třeba prázdný, to je jedno), který aktualizace vypne. Doporučuju to ale nedělat, aktualizace jsou fakt rychlé a nic jiného než na "náš" OR nemají vliv.

Podařilo se vychytat většinu reportovaných chyb a spoustu jsme našli sami (namátkou létání vláků po matrixu, neschopnost couvat a dalších spoustu věcí).

Jirka zamakal zase trošku víc na brzdách, ale o tom vám musí napsat sám.

Zatím tedy budou chodit aktualizace samy, další milestone bude verze 1.3, která bude mít navíc pár lokomotiv a Mirel. K tomu bude potřeba si stáhnout aktualizaci obsahu (trainsetu), OR se aktualizuje automaticky, až na to příjde vhodný čas.

Stahujte na https://msts-rw.cz/

PS: Už teď, než jsem to stihnul dopsat, po stažení 1.2.2 se vám hnedka stáhne aktualizace 1.2.2.02 :D

Ahoj lidičky,
jak už psal Jindřich, nejlepší teď na tom je, že nám můžete nahlásit své bugy a my je dokážeme skoro vždy hned opravit.
Takže už žádná frustrace a máte to skoro hned.

S tím také souvisí to, že potřebujeme od Vás nějaký smysluplný feedback, abychom problém co nejlépe pochopili a mohli opravit.

Díky za přízeň.

Ahoj.
Já jsem zatím u starší verze OR CZ kvůli ještě dvou aktivit. Ale hned se zaptám, když nainstaluji tenhle OR, co musím mít v nastavení? Exeprimentální, nebo žádná, kvůli aktualizacím. Hned jak dodělám 2. díl vinobraní a osobák Opava Olomouc, stahuji a tak chci vědět.

V nastavení mějte žádná aktualizace. Autoupdate funguje na jiném principu a nepotřebuje nic zaškrtávat.

Původní OR nastavení aktualizací jsme odstranili, aby vás to nemátlo.
Ještě jednou připomínám, nikde není potřeba nic nastavovat. Jediné co je zapotřebí je připojení k internetu.

Nevím, jestli připomínkovat zde. Včera po delší době jsem si stáhl aktualizovanou soupravu Regiojetu. Při dávání do provozu po zvednutí sběrače se mi na voltmetru neobjeví napětí. Zkoušel jsem i jinou lokomotivu. Budiž, asi chyba, protože mašina jinak manuálně jede. Ale i tak bych se přimlouval dát do manuálu, jak přepínat NO ze stavu posun na jízdu. Trápil jsem se s tím asi hodinu, než jsem metodou pokus a omyl našel klávesovou zkratku, jak tohle přepínat. Ale ARR jsem nerozdejchal. Po přepnutí a najetí na výkon to vyhazuje HV, tedy O. A poslední věc, přepočítejte si nárazníky. Mezi vozy OK, ale mezi lokomotivou a vozy se extrémně prolínají.

Hoši, takhle ne. Proč je v zimě v 8:30 tma jak někde. Proč mě po připojení zadní loko přestane souprava brzdit a typu, že mám vlézt do te připojené mašiny a dát závěr, to neberu, tam je fíra, tak si to dělá sám (navíc se z ní stane do Nymburka táhnoucí a zpět do Kolína postrková), nehledě na to, že jedu s motorem a na elektriku nemám zkoušky. Za další hromada trafiku mě jen tak stojí, nechce docuknout na konec nebo jiný problém.

Hochu, tak takhle ne. Takhle se chyby/nepřesnosti nereportují. Ani nenapíšeš na jaké verzi jedeš. Z toho si nevezmu vůbec nic. Argument, že si to někdo dělá sám? Co to jako je? Nejdříve se tady debatuje o tom, že se mají brzdiče přestavit do správné polohy a pak přijdeš a defacto to celé smázneš svoji smyšlenkou.
Hoši, takhle ne. Proč je v zimě v 8:30 tma jak někde. Proč mě po připojení zadní loko přestane souprava brzdit a typu, že mám vlézt do te připojené mašiny a dát závěr, to neberu, tam je fíra, tak si to dělá sám (navíc se z ní stane do Nymburka táhnoucí a zpět do Kolína postrková), nehledě na to, že jedu s motorem a na elektriku nemám zkoušky. Za další hromada trafiku mě jen tak stojí, nechce docuknout na konec nebo jiný problém.

Na čem asi, na poslední, nejsem Dan. Co mám lézt do jiné mašiny a něco přenastavovat, 2 mašiny 2 fírové, proč já mám lézt k němu.

Back
Nahoře