Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Škoda barči. Údajně 751 036 ZSSK zapůjčená soukromému dopravci.
Ti dva mrtví jsou oba dva fírové.
Jeden údajně fíra, druhého zatím prý nenašli..Ti dva mrtví jsou oba dva fírové.
Už našli i fíru z ER20, byl těžce zaklíněn uvnitř. Celkem tři oběti - oba fírové a jedna cestující.Jeden údajně fíra, druhého zatím prý nenašli..
Brácha přišel zrovna z noční směny v Blížejově.Oba dva fíry jsem osobně znal, jeden z nich byl dokonce můj kamarád.
Přijde mě zvláštní jak se vůz Bdmpee za ER zlomil nad podvozkem. Chápu že to byl silný náraz a že lokomotivní rám (vč. deformačního prvku) je jiná liga, ale tohle vypadá fakt divně.
Jinak druhá železniční nehoda (zde spíše neštěstí) v krátké době na projetí Stůj.
Místo srážky bylo prý 76m blíže k výhybně... Takže cca 3 vozy, což vychází přímo na výhybku...Podle této fotky se ani nedivím, že se ten vůz tahle zlomil.
Bylo to v oblouku, kdy mašina šla ven z oblouku a vůz byl zbytkem soupravy mačkán do oblouku.
To mi přijde, že tahle páka ten vůz zlomila.
Podle řazení to byl vůz Bdmpee233 s délkou 26,4 metru, tak tam je znát každý metr.
Dříve to zase dopadlo tak, že vozy šplhaly po sobě a po lokomotivě směrem vzhůru.
![]()
Jenže jde o reko starého vozu. Při takové rekonstrukci je vše oholeno až na kostru, která se otryská, (důkladně) zkontroluje její stav a začne se na novo. Pokud by se vagon namačkal v místě čelníku, dejme tomu. Ale on se shrnul do sebe až v místě podvozkového příčníku.Stejně v oblouku
odkaz