Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
děkuji hned jdu zkusitAle ono to jde. Jen musíš přehodit výhybku. Smyčky jsou totiž v MSTS zakázány a proto tam musí být odvratné výměny. Dříve to bylo na hlavní tratí od Prahy, ale to se nelíbilo mnoha uživatelům a po té staré spojce se jezdí méně, proto jsem odvratné výměny přehodil tam. Však to má vazbu na návěstidla. Pokud tam svítí jen bílá, tak asi daleko nedojedu. Barva naskočí po přehození té skryté výhybky.

Nějak jsem nepochopil, který odkaz je tato verze. Je to tam nějaké nepřehledné. Jinak díky.Zkus si Zbyňku z těchto stránek stáhnout verzi 0.62.
Setup Requirements -> záložka č. 5Nějak jsem nepochopil, který odkaz je tato verze. Je to tam nějaké nepřehledné. Jinak díky.
Profily by si měl Zbyněk nakopírovat do adresáře "profiles" a mělo by to jít.A umí verze 0.62 profily z verze 0.52?
Fakt? Vyzkouším o víkendu. Já zkoušel jako u MSTS -mem:512 i víc a bez úspěchu.Pak jsem ale nastavil kompatibilitu s Windows XP
Já jen že od určitého verze mají profily jinou příponu, (které se už nedají editovat) a jestli Zbyňkovi pomůže hafo profilů nr_*, když potřebuje "prazce_koridor".Profily by si měl Zbyněk nakopírovat do adresáře "profiles" a mělo by to jít.
To se někdo má, ja jdu za chvíli cvičit, jdu bušit na zkušebnu a ochutnávak nikde žádná. Ach jo...Teď jdu fidlat zase někam blízko k ochutnávce vín,
Dnes ráno je už načítání před Cancel. Možná zítra ráno se už dočkám. Tedy pokud to něco neshodí.Tak snad to doběhne