Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak tohle ne! To mi kocourkovi neuděláš!Zde měl vlak pookračovat zpět do Opavy, ale bohužel OR MG, ale i OR CZ má zatím u těchto typů lokomotiv po změně stanoviště rozhozený pohled z oken, tohle kdyby šlo opravit, bylo by to super... Takže tímto najetím na vozy aktivita komčí.
Nejprve mi skočil obrázek od Dana, tam je to strašnéZbyňku, už se ti líbí ty hlavy kolejnic?
To je Tvůj Ždár...žádný Kolín.Ale ten tvůj z Kolína vypadá už normálně.
Řádek s verzí se nepřepisuje. Patch je kontrolován při každém startu programu. Pokud je již nainstalován, nedá o sobě ničím vědět. Pokud není instalován, zobrazí se dialogové okno s oznámením o proběhlé aktualizaci.
Důležité pro aktualizace je nemít ve složce s OpenRails soubor skipAuto.ini. Ten zakazuje aktualizace.
Jenže na těch obrázcích právě nejdou vidět to občasné "flekování", jinak ano, nebýt toho, je to posun jak prase.Koukám na ty screenshoty přes mobil a ta noc mně připadá hodně dobrá. V novém patch jsem trochu upravil oblohu a přidal na alfě mraků. Nemělo by to už dělat takový bordel. Ale každý má jiné vnímání.