Open Rails - galerie obrázků a videí

030.jpg031.jpg032.jpg033.jpg034.jpg

Zde měl vlak pookračovat zpět do Opavy, ale bohužel OR MG, ale i OR CZ má zatím u těchto typů lokomotiv po změně stanoviště rozhozený pohled z oken, tohle kdyby šlo opravit, bylo by to super... Takže tímto najetím na vozy aktivita komčí.
035.jpg

Zde měl vlak pookračovat zpět do Opavy, ale bohužel OR MG, ale i OR CZ má zatím u těchto typů lokomotiv po změně stanoviště rozhozený pohled z oken, tohle kdyby šlo opravit, bylo by to super... Takže tímto najetím na vozy aktivita komčí.
Tak tohle ne! To mi kocourkovi neuděláš! :oops:
Oprava je k dispozici v posledním patch 1.2.2.31.

A už si Dane konečně stáhni nové textury a hlavně novou verzi CZ/SK.
Čau, dobrá, zkusím to pod úplně novým OR a uvidíme, starý musíím zanechat, kvůli dodělávkám na Portugalu, Praha - Cheb. A ještě jedna aktivita bude Os 23579 a Os 3473 z Malé Morávky do Opavy na podzim roku 2004:
001.jpg002.jpg003.jpg004.jpg005.jpg006.jpg007.jpg008.jpg009.jpg010.jpg

Řádek s verzí se nepřepisuje. Patch je kontrolován při každém startu programu. Pokud je již nainstalován, nedá o sobě ničím vědět. Pokud není instalován, zobrazí se dialogové okno s oznámením o proběhlé aktualizaci.

Důležité pro aktualizace je nemít ve složce s OpenRails soubor skipAuto.ini. Ten zakazuje aktualizace.

Dane, nejsem zatím schopen opravit ty "vrstevnice" na obloze hlavně při západu a východu slunce. Ale původní OR je s tímto úplně stejně. Oni to jen maskují tím, že mají i na minimální hodnotě vidět mraky na obloze. Pokud tedy necháš trochu zatáhnout, "vrstevnice" se rozplynou a nejsou vidět.

Koukám na ty screenshoty přes mobil a ta noc mně připadá hodně dobrá. V novém patch jsem trochu upravil oblohu a přidal na alfě mraků. Nemělo by to už dělat takový bordel. Ale každý má jiné vnímání.

Koukám na ty screenshoty přes mobil a ta noc mně připadá hodně dobrá. V novém patch jsem trochu upravil oblohu a přidal na alfě mraků. Nemělo by to už dělat takový bordel. Ale každý má jiné vnímání.
Jenže na těch obrázcích právě nejdou vidět to občasné "flekování", jinak ano, nebýt toho, je to posun jak prase. :)

Back
Nahoře