CZSK verze 1.2

Hoši, kur... já nejsem programátor, nevím jak přepsat příponu u souboru, proč to buď nepřiložíte k tomu OR a nebo proč tam nedáte ruční povolení aktualizace? Jak jsem psal výš, až po odkliknutí OK se nainstaluje. Tohle měli vyřešené dobře, když se to odklikávalo v tom horním pravém rohu. Když jsem dělal aktivitu a měl uloženo, tak jsem aktualizoval až pak, ale věděl jsem už dopředu, že je aktualizace.

nezlob se na me ale toto zvladne uz i mali děcko. děláš super aktivity, pěkný skiny vagónů a že bys nezvladl přepsat název souboru.
takže návod.
1) na ploše vytvoříš nový textový dokument.txt
2) otevřeš v notepadu neno něčem podobném
3) dáš uložit jako ( másto txt dáš všechny soubory a vložíš tam "SkipAuto.ini"
a máš to to pak překopíruješ do OR a je to hotovo
3a) nebo prostě dáš přejmenovat soubor a vložíš tam toto "SkipAuto.ini"

Jo dík zkusím, nikdo z nebe učený nespadl, já mám PC pouze na nejnutnější práci, nemám holt takové základy, jako ten, co s počítačem prakticky vyrůstal. Já jsem víceméně začal s PC kvůli MSTS a muzice, jinak bych se na to... :):):):) Mně udržuje komplet celý comp člověk, co se tím živí a já se o nic nestarám. :)

Řádek s verzí se nepřepisuje. Patch je kontrolován při každém startu programu. Pokud je již nainstalován, nedá o sobě ničím vědět. Pokud není instalován, zobrazí se dialogové okno s oznámením o proběhlé aktualizaci.

Důležité pro aktualizace je nemít ve složce s OpenRails soubor skipAuto.ini. Ten zakazuje aktualizace.
Zdravím,
asi jsem méně chápavý, ale jednou se píše "nemít soubor skipAuto.ini" - viz citace výše a jednou tento soubor uložit do složky OR - viz příspěvek 120. Nebo špatně čtu ? Co platí ...........

Pokud chce uživatel mít nejnovější aktualizace, tak nesmí mít skipAuto.ini ve složce s OR.

Pokud chce uživatel mít pořád jednu stejnou verzi bez aktualizací, tak musí mít skipAuto.ini ve složce s OR. Podle toho program pozná, že má přeskočit aktualizace. Vždyť to i z toho anglického názvu souboru musí být jasné.

Kluci, zatím OK, ale něak divně hodně divně se to chová, když zrachlím čas kl ctrl+alt+PageUp, PageDown. Vím, že se tu něco psalo, ale kdysi když to bylo tak na 4 polohu cca 506% ukazuje OR, tak to vždy šlapalo v pohodě. Až teď u té poslední verze na webu to asi blbně, bez tohodle se v tvorbě fakt neobejdu. Když mám dělat posuny traffic, které jsou třeba na skoro hodinu, tak si nedovedu představit dělat test pozorování v reálném čase. Ještě při testech mám OR v okně, jinak mi shazuje otevřený editor aktivit MSTS, tak nevím, zda to není i tím.

Tak teď mne rozesmálo sdělení OR v tom"válečku dole", kde se zobrazuje ovládání mašiny, kde mi u Kocoura 742 napsal or, že dochází uhlí v tendru a mašina selže, ignoroval jsem to a nic se naštěstí nestalo. Další věc, u lokomotivní brzdy mi u téhle poslední verza funguje zvuk zasyčení, jen když poprvé přibrzdím třeba na 30%, když pak chci ještě víc třeba na 50% už je to bez zvuku a při povolení taky bez zvuku, když pak opět přitáhnu, zvuk unguje jen zase do 1. hodnoty.

Tak tohle dělá or, když jedu v okně a zrychlím jen malinko čas, jak jsem psal, bez toho zrychlení, alespoň do 3. - 4. polohy + se aktivity se složitějším scénářem dělat fakt nedají, to bych nad tím strávil 24 hodin vkuse. Je to fakt třeba kvůli pozorování traffic a nazabití při tom půl dne.
OR okono urchl.jpg
A v okně musím jet, když mám otevřený editor aktivit MSTS.

Tak tohle dělá or, když jedu v okně a zrychlím jen malinko čas, jak jsem psal, bez toho zrychlení, alespoň do 3. - 4. polohy + se aktivity se složitějším scénářem dělat fakt nedají, to bych nad tím strávil 24 hodin vkuse. Je to fakt třeba kvůli pozorování traffic a nazabití při tom půl dne.
Zobrazit přílohu 29671
A v okně musím jet, když mám otevřený editor aktivit MSTS.
Však měj nějakou oficiální verzi, pokud Ti nefunguje správně zrychlení v naší verzi. Na počítači můžeš mít nepřeberné množství různých verzi OR.

Však měj nějakou oficiální verzi, pokud Ti nefunguje správně zrychlení v naší verzi. Na počítači můžeš mít nepřeberné množství různých verzi OR.
A můžeš mi vysvětlit, co to řeší, takže budu u tvorby jako ještě přehazovat verze OR? Já potřebuji vidět, jak se to chová přímo ve verzi, kde se aktivita pojede, Člověk vám tu slušně napíše, že něco hapruje a odpověď je přejdi na jiný OR? To je trochu alibismus nemyslíš? Jinak třeba oprava pro mašiny 742 po změně stanoviště, kde jsou správně výhledy je super a oprava stmívání zatím taky sedí.

A můžeš mi vysvětlit, co to řeší, takže budu u tvorby jako ještě přehazovat verze OR? Já potřebuji vidět, jak se to chová přímo ve verzi, kde se aktivita pojede, Člověk vám tu slušně napíše, že něco hapruje a odpověď je přejdi na jiný OR? To je trochu alibismus nemyslíš? Jinak třeba oprava pro mašiny 742 po změně stanoviště, kde jsou správně výhledy je super a oprava stmívání zatím taky sedí.
Řeší to to, že jsme na to zatím nepřišli a bohužel momentálně řešíme jiné věci.

Dane a prosím zklidni ten tón trošičku, nikdo nechce být alibistický. Je to nový vývoj a chyby se prostě budou dít. Tak se aspoň snažím poradit. Většinou je to tak, že se o něco snažíme a původní kód OR nám háže klacky pod nohy. Nic z toho nemáme jen prosezené hodiny u PC, takže nadávat na něco fakt nemá smysl.

Dane a prosím zklidni ten tón trošičku, nikdo nechce být alibistický.
To neber jako útok, ale ta odpověď co jsi napsal, byla velmi zvláštní, proto ta reakce, tohle je úplně o něčem jíném:
Řeší to to, že jsme na to zatím nepřišli a bohužel momentálně řešíme jiné věci.
Na tohle bych určitě reagoval jinak. :) Je mi jasné že se věci né vždy daří, ale píšu připomínky, nediktuji a když se o tom ví, jen dobře ne? Je zajímavé, že mimo Olomouc už to zrachlení takový bordel nedělá, asi tam zrovna OR dostává pořádně naloženo.

Konečně po informaci, že mám smazat ze staženého "skipAuto.ini" mám tento MGCZ aktuální. Tak znovu testuji 162 se soupravou regiojet, kterou jsem nedávno aktualizoval.
Dělá to jenom mě? Neukazuje voltmetr, ale mašina jede. A jakmile přepnu na ARR vše spadne. Druhá fotka. Kde je chyba? To samé dělá, když přepnu na ARR v klidu.
162manual.jpg

162ARR.jpg

Back
Nahoře