Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
V nejnovějším patch je oprava algoritmu správného určování souřadnic zeměpisné šířky a délky tratě. Už by to mělo odpovídat našim podmínkám.Proč je v zimě v 8:30 tma jak někde.
Zdravím,Řádek s verzí se nepřepisuje. Patch je kontrolován při každém startu programu. Pokud je již nainstalován, nedá o sobě ničím vědět. Pokud není instalován, zobrazí se dialogové okno s oznámením o proběhlé aktualizaci.
Důležité pro aktualizace je nemít ve složce s OpenRails soubor skipAuto.ini. Ten zakazuje aktualizace.

Však měj nějakou oficiální verzi, pokud Ti nefunguje správně zrychlení v naší verzi. Na počítači můžeš mít nepřeberné množství různých verzi OR.Tak tohle dělá or, když jedu v okně a zrychlím jen malinko čas, jak jsem psal, bez toho zrychlení, alespoň do 3. - 4. polohy + se aktivity se složitějším scénářem dělat fakt nedají, to bych nad tím strávil 24 hodin vkuse. Je to fakt třeba kvůli pozorování traffic a nazabití při tom půl dne.
Zobrazit přílohu 29671
A v okně musím jet, když mám otevřený editor aktivit MSTS.
A můžeš mi vysvětlit, co to řeší, takže budu u tvorby jako ještě přehazovat verze OR? Já potřebuji vidět, jak se to chová přímo ve verzi, kde se aktivita pojede, Člověk vám tu slušně napíše, že něco hapruje a odpověď je přejdi na jiný OR? To je trochu alibismus nemyslíš? Jinak třeba oprava pro mašiny 742 po změně stanoviště, kde jsou správně výhledy je super a oprava stmívání zatím taky sedí.Však měj nějakou oficiální verzi, pokud Ti nefunguje správně zrychlení v naší verzi. Na počítači můžeš mít nepřeberné množství různých verzi OR.
Řeší to to, že jsme na to zatím nepřišli a bohužel momentálně řešíme jiné věci.A můžeš mi vysvětlit, co to řeší, takže budu u tvorby jako ještě přehazovat verze OR? Já potřebuji vidět, jak se to chová přímo ve verzi, kde se aktivita pojede, Člověk vám tu slušně napíše, že něco hapruje a odpověď je přejdi na jiný OR? To je trochu alibismus nemyslíš? Jinak třeba oprava pro mašiny 742 po změně stanoviště, kde jsou správně výhledy je super a oprava stmívání zatím taky sedí.
To neber jako útok, ale ta odpověď co jsi napsal, byla velmi zvláštní, proto ta reakce, tohle je úplně o něčem jíném:Dane a prosím zklidni ten tón trošičku, nikdo nechce být alibistický.
Na tohle bych určitě reagoval jinak.Řeší to to, že jsme na to zatím nepřišli a bohužel momentálně řešíme jiné věci.